Type functie

Fulltime

Geplaatst op

10 dagen geleden

Beschrijving

Beheertechnicus, Schiphol 
Word jij enthousiast van het feit dat jij als beheertechnicus de verantwoordelijkheid hebt voor het technisch beheer en onderhoud bij onze klant KLM? Lees snel verder, wie weet is dit jouw droombaan! 

Dit ga je doen als Beheertechnicus 
Als beheertechnicus heb jij een dynamische rol. Je werkt onder leiding van de klantteammanager nauw samen met de , serviceleider en werkvoorbereider en inspireert collega beheertechnici met je kennis en kunde over de techniek. Jij bent een vraagbaak voor het team en stimuleert hen om beter te worden in hun werk! 

Jij bent een beheertechnicus in hart en nieren!  

Naast je verantwoordelijkheid voor het technisch beheer en onderhoud in bepaalde aan jou toegewezen KLM gebouwen en terreinen, ben je ook verantwoordelijk voor: 
 • De coördinatie van werkzaamheden met leveranciers en subcontractors 
 • Bewaken voortgang van het onderhoudsproces, technisch en financieel 
 • Het opstellen van werkvergunningen 
 • Het opstellen van offertes in relatie van het serviceproces 
 • Bestellen van materialen 
 • Begeleiding van planmatig en preventief onderhoud 
 • Het beoordelen van uitgevoerde werkzaamheden en bijbehorende rapportages 
 • Verzamelt en interpreteert hiervoor onderhouds- en storingshistorie, analyseert werkelijke oorzaken en bereidt verbetervoorstellen voor
 • Onderhoudt contacten met klanten op operationeel niveau met als doel optimalisatie van dienstverlening, waarbij resultaat, kwaliteit en klanttevredenheid geborgd zijn
 • Monitort pro actief de prestatie van gebouwen en installaties en zet, indien nodig, voortijdig maatregelen in
 • Handelt het werkbon-proces efficiënt en effectief af
 • Signaleert meer/minderwerk en handelt  er naar
 • Draagt zorg voor goed onderhoud en gebruik van eigen gereedschappen en middelen
 • Werkt volgens de veiligheids-, kwaliteits-, arbo-, milieu- en andere richtlijnen. 

Dit breng je mee 

Een beheertechnicus die de vonk laat overslaan! 

ENGIE draait op pragmatische doeners: je voelt de verantwoording over ‘jouw’ complex en duikt vol energie en enthousiasme in het beheer hiervan. Je bent een teamspeler met oog voor het succes van de hele team. Je bent analytisch, scherp en oplossingsgericht. Je hebt een motiverende voorbeeldfunctie en weet deze effectief te gebruiken. Jouw liefde voor techniek zorgt voor een omgeving waarin men met plezier de maximale inzet toont voor een hoge klanttevredenheid. Je bent communicatief goed ontwikkeld en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zodat je duidelijke terugkoppeling kunt geven (en ontvangen) en heldere rapportages van je activiteiten en bevindingen kunt opstellen. 

Dit vul je aan met: 
 • Een MBO niveau 4 diploma 
 • Bij voorkeur basis werktuigbouwkundig / klimaatinstallaties, en affiniteit met elektrotechniek
 • Minimaal 5 jaar ervaring met complexe gebouw gebonden installaties 

Daarom wil je bij ENGIE werken!  
ENGIE is continu in beweging. Met slimme innovatieve technische oplossingen, integrale duurzame gebiedsontwikkeling en energiezuinige smart building oplossingen spelen wij op een verantwoorde manier in op maatschappelijke ontwikkelingen. Jouw passie voor techniek brengt nieuwe technologie dichterbij. Als onze collega draag jij een steentje bij aan een duurzamere toekomst en daar hecht je waarde aan. 

Wat bieden wij je 
Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. 

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. 

Wij zijn ENGIE 
ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en is actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl. 

Bij ENGIE Services West werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klant specifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden. 

Zo kun je solliciteren 
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Derya Kaman via

derya.kaman@engie.com

of telefonisch op telefoonnummer 06  82 53 80 50.
Additional Information
 • Main Tile: #Monteurs_NL
 • Sub Tile: #MonteursElektrotechniek_NL

Over het bedrijf

E
E
E
E

Engie Nederland

ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld.

ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

ENGIE Nederland
ENGIE is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in duurzame verandering. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services (marktleider in technische dienstverlening) en ENGIE Energie. ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.


Duurzame verandering
Samen met onze klanten en partners zijn we in staat om de energietransitie richting te geven en te versnellen. En dat doen we in de praktijk op tal van manieren. Van het ontwerpen en installeren van duurzame verlichting tot het ontwikkelen van grote innovatieve, technische oplossingen. Daarnaast dragen wij zorg voor de betrouwbare opwekking en levering van groene energie. Heel divers dus, en dat maakt het werken bij ENGIE ook zo mooi.

Waar je ons tegenkomt
Waar je ook bent in Nederland, de kans is groot dat je één van onze 6.200 collega´s ergens tegenkomt. Zo kun je onze drones zien vliegen bij het inmeten van bruggen en sluizen in Noord-Holland. Bouwen we een zonnepark in Nijmegen, maken we van Nieuw-Reijerwaard het meest duurzame bedrijventerrein van Europa. Of wie weet kom je één van onze accountmanagers tegen, die dag in dag uit onderweg zijn naar onze klanten om samen tot de beste invulling van hun energiebehoeften te komen.

Onze mensen
Vaak werk je in een team in een cultuur die no-nonsense en informeel is, met mensen op wie je kunt rekenen. Mensen die graag hun kennis en passie voor techniek en energie met je delen. Mensen die betrokken zijn. We praten wel de hele dag over techniek, maar in feite draait het bij ons om de mensen. Zonder de juiste mensen kunnen we onze klanten niet bieden wat ze van ons verwachten.

Wat wij bieden
Daarom vinden wij het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. En dat je arbeidsvoorwaarden in orde zijn. Naast 38 vakantiedagen en een goede pensioenregeling geven we je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met cursussen en opleidingen.  

Top Employer
ENGIE is een solide, betrouwbare werkgever met hart voor de medewerkers. Dit blijkt onder meer uit onze certificering als Top Employer. Op 7 februari 2019 maakte het Top Employers Institute de resultaten bekend van het jaarlijkse onderzoek onder een groot aantal werkgevers in Nederland. Wij zijn er trots op dat ENGIE dit jaar voor de derde keer op rij de Top Employers Nederland award heeft ontvangen. Volgens het Top Employers Institute scoort ons personeelsbeleid op alle fronten. Van talentontwikkeling tot integriteit en het creëren van een veilige werkomgeving.​

Bedrijfsgrootte

5000 t/m 9999 werknemers

Opgericht

2001