Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

''Aandacht voor ontspanning, inspanning en gezelligheid, zorg jij daarvoor? Ik kan het niet altijd aangeven als er iets met mij is, signaleer jij dit? Zie jij wat ik wél kan, in plaats van enkel mijn beperking? Zorg jij voor een warm en veilig thuis, zodat ik zoveel mogelijk kan genieten van mijn dag?''

Waar ga je werken?

Je gaat werken op een woning in een mooie woonwijk in Druten. Er wonen 6 oudere cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. In deze wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet en heeft een groene omgeving. Je gaat werken in een open en jong team. Er werken leerlingbegeleiders, begeleiders, verpleegkundigen en verzorgenden IG op deze woning. De focus bij deze prachtige groep cliënten ligt op het zoveel mogelijk behouden en in stand houden van vaardigheden; aandacht voor ontspanning, activiteiten en de juiste balans vinden tussen ontspanning, inspanning en gezelligheid.

Wie ga je helpen?

Mensen met een matige tot ernstige verstandelijke (meervoudige) beperking (EMB) kunnen niet altijd zeggen wat ze willen zeggen en uitleggen hoe ze zich voelen. Of bij jou aangeven dat ze pijn hebben bijvoorbeeld. Jij begrijpt dit en past jouw manier van begeleiden hierop aan. Jij weet dat signaleren, verzorgen en nabijheid belangrijke aspecten zijn van je functie. En jij weet ook dat de cliënt kwetsbaar is door zijn beperking. Het uitgangspunt van jouw begeleiding is dat je oog hebt voor wat de cliënt (nog) wel kan en dat hij doet waar hij gelukkig van wordt. Dit geeft jou veel voldoening. 

Hoe ga je helpen?

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding, zorg en ondersteuning aan ouder wordende cliënten met lichte gedragsproblematiek. De zorgvragen zijn verschillend en de doelen zijn gericht op onder andere een zinvolle dagbesteding. Samen met het team kijk je naar wat de cliënten kunnen en aankunnen op die dag. Als begeleider kun je ook werkzaam zijn op de dagbesteding. Hier bied je diverse activiteiten aan op het belevingsniveau van de cliënt, zoals bijvoorbeeld ervaren en beleven door middel van beeld en geluid.

We werken nauw samen met onze collega’s van logopedie, ergotherapie en diëtetiek rondom vraagstukken als epilepsie, dementie en slikproblemen.

Begeleid jij met humor of met eindeloos geduld? Misschien ontdek jij net dé manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien met complimentjes. Je geeft zorg op maat, omdat jij aan de cliënt ziet wat hij of zij vandaag wel of niet aan kan. Je groeit mee met de cliënt en hebt oog voor het ouder worden van de cliënt, de zorgvraag (fysiek en geestelijk) verandert continu.

We werken volgens de methodiek Triple C en LACCS. Met de Triple C methode leggen we de focus niet op het moeilijke gedrag. We kijken juist naar hoe iemand met gedragsproblematiek zoveel mogelijk zijn normale leven kan oppakken. Met de dagelijkse routines die daarbij horen. De LACCS-methode richt zich op een goed leven voor mensen met een ernstige of meervoudige beperking.

Dit bieden wij

  • Wij bieden jou een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.
  • Een brutosalaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal € 1765,- en maximaal € 2766,- (FWG 30-35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding. 
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde zorggerelateerde opleiding op minimaal niveau 3.
  • Je hebt een goede dosis humor en kunt goed relativeren.
  • Je bent een duidelijk en tevens sensitief persoon. 
  • Je bent een absolute teamplayer.

Wil je meer informatie?

Neem contact op met Peggy Elisabeth, manager zorg, 06 - 13 28 76 67. Of met een van onze recruiters. Dit kan telefonisch of via een whatsappbericht: Iris de Rijk, 06 – 12 05 16 06 of Maaike Schouten 06 – 20 69 04 30.

Direct solliciteren? Klik op de button 'solliciteer'!

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.

Kennismakingsochtend:
Heb jij een zorggerelateerd diploma en wil je je graag verder oriënteren? 

Iedere donderdagochtend organiseren onze recruiters Maaike en Iris tussen 09:30 en 10.30 uur een online kennismakingsochtend waarin je vragen beantwoord worden over het werken bij 's Heeren Loo en de vacatures.

Aanmelden? Stuur een e-mail naar 

recruitment@sheerenloo.nl


Vermeld je naam, telefoonnummer, de plaats/regio waar je woont en je voorkeur voor welke donderdag. Je ontvangt per mail een bevestiging met de inloglink, datum en tijdstip. 

Kun je niet op deze dag en/of tijd? Geen probleem, stuur een e-mail naar 

recruitment@sheerenloo.nl

, dan plannen we een ander moment. 

Source: s Heeren Loo