Salaris

17 - 17

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

4 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Hee, jij daar!! Gaat het bij jou kriebelen om iemand een handje toe te steken als ze het zelf niet meer weten? En heb jij de rust en geduld om iemand te helpen naar hun behoeften? Als begeleider GHZ veer je mee met de persoonlijke behoeftes van de cliënten.

Wat bieden wij jou
  • Start salaris van €11,50 met eindschaal van €17,94
  • Flexibel contract op basis van jouw wensen
  • Natuurlijk reiskosten en ORT
  • De perfecte baan en een match
Wie ben jij

Onze begeleider GHZ word je niet zomaar. Ben jij degene die wij zoeken? Dan moeten we dit bespreken:

  • Kennis is alles. Jij hebt een diploma VIG / MMZ/ Social Work/ SPW/ VPK of SPH;
  • Jij weet wat je wilt en kan ons vertellen waar je naar op zoek bent;
  • Daarnaast ben je creatief, geduldig en weet je van aanpakken.
Wat ga je doen

Als begeleider GHZ ga je natuurlijk werken in de gehandicaptenzorg. Jij weet van aanpakken en zorgt dat de dag goed begint voor de cliënt. Geen dag is hetzelfde, de ene keer heb jij de verzorgende taken en de andere keer de gedragsgroepen. Stiekem een voorkeur, natuurlijk houden we daar rekening mee. Uiteindelijk ben jij degene die ervoor zorgt dat de cliënt zich veilig voelt.

Waar ga je werken

Wij willen er zeker van zijn dat jij de perfecte match bent. Hierdoor werken wij niet op basis van een standaard vacature maar kijken we naar jouw wensen. Neem die mee en wij zorgen voor een toffe werkplek als begeleider. Werken in de GHZ is een feit, maar er zijn zoveel mogelijkheden.

Dit is DE vacature voor jou. Reageer vandaag nog voor een leuke plek als begeleider GHZ. Onduidelijkheden, dat kan. Bel/ mail of app en vraag naar Brigitte of Jikke.

medischzuidoost@tempo-team.nl
06-22494789

Ik spreek je snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!