Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

9 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Je komt te werken op een kleinschalig opgezette woonlocatie in Amsterdam Noord. Hier wonen mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en complexe problematiek. Er wordt gewerkt met Triple-C. Het is voor de bewoners belangrijk dat je samen een band op bouwt en dat je er op de lange termijn voor ze wil zijn. Ook samen met je team bouw je een professionele band op. Je geeft en ontvangt makkelijk feedback. Samen streven jullie er naar om nooit uitgeleerd te zijn. Hierin helpt je aankomend werkgever je doordat ze diverse cursussen en trainingen aanbieden die meermalig aan bod komen.

wat bieden wij jou
  • Direct op contract bij de organisatie
  • Diverse interne bijscholing mogelijk
  • Een salaris in schaal 35/40 FWG, CAO GHZ
  • Contract vanaf 24 uur per week
wie ben jij
  • Je hebt minimaal een niveau 3 diploma in de zorg
  • Je hebt werkervaring met de doelgroep
  • Je bent een aanpakker die niet schrikt van verbale of fysieke agressie
  • Flexibel inzetbaar voor onregelmatige diensten
wat ga je doen

Als begeleider ben jij het belangrijkste steunpunt voor jouw cliënten. Bij de dagdienst start je op met de cliënten en ondersteun je bij de ADL. Er zijn 2 type woongroepen (IC en VIC). Op de IC gaan de meeste bewoners na het ontbijt naar de dagbesteding. Als begeleider op de VIC ga jij zelf met jouw cliënten aan het werk in werkblokken.
Na het werk of de dagbesteding start de avonddienst. Je vangt de bewoners weer op en praat gezellig de dag bij. Iedere bewoner heeft ook een vaste kookdag, dus aansluitend wordt er gekookt en met zijn allen gegeten. 's Avonds wordt er samen tv gekeken en eindigt je dienst met de cliënten in bed te helpen.

waar ga je werken

Je komt te werken in een woonwijk waar 13 woongroepen gevestigd zijn. Hierin wordt gespecialiseerde begeleiding gevraagd voor de meeste cliënten. Als begeleider kom je te werken in teams die goed op elkaar ingespeeld zijn om de cliënten de zorg te bieden die zij verdienen. In ieder huis wonen 4 tot 7 bewoners met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Alle cliënten vertonen moeilijk verstaanbaar gedrag, escalaties kunnen voor komen. Het is dus belangrijk dat je stevig in je schoenen staat.

Spreekt jou dit aan en voel jij je thuis in onze hoofdstad, wees er dan snel bij en solliciteer direct!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!


Over het bedrijf

R
R
R
R

Randstad

Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn, zodat jij kunt #wordenwiejebent.

#wordenwiejebent gaat over de ontwikkeling van je loopbaan, over ontdekken wat je droombaan is.

Ontdek wat we voor jóu kunnen betekenen!   

Bedrijfsgrootte

1500 t/m 1999 werknemers

Opgericht

1960