Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

12 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Voor een organisatie zijn we op zoek naar mensen die willen flexwerken in de gehandicaptenzorg. Je kunt zelf aangeven hoeveel uur je wil werken en wanneer je beschikbaar bent. Indien je liever op één locatie wil werken, hebben we daar ook regelmatig mogelijkheden voor.

wat bieden wij jou
  • Salaris conform CAO GHZ: €11,89-€18.54 per uur
  • Zelf bepalen hoeveel en wanneer je werkt
  • Mogelijkheid tot cursussen en trainingen
  • Veel ervaring opdoen en kijken wat er bij je past
wie ben jij

Jij kijkt als begeleider naar de persoon achter het gedrag. Je biedt cliënten structuur en stimuleert hun zelfregie en ontwikkeling waar mogelijk. Je observeert en begrijpt wat jouw cliënten nodig hebben. Jij bent positief ingesteld en denkt oplossingsgericht. Je staat stevig in je schoenen, want je zal soms agressie tegenkomen. Daarnaast vind je het geen probleem om te helpen met ADL taken zoals wassen, aankleden en toiletgang.
Daarnaast:

  • beschik jij over een diploma op minimaal mbo niveau 3: zoals MMZ, verzorgende IG, begeleider specifieke doelgroepen of social work
  • heb je ervaring met het uitvoeren van ADL taken
  • kun je werken met tilliften
  • beschik je over een medicatiecertificaat
wat ga je doen

Jij gaat aan de slag bij verschillende woonvoorzieningen. Denk hierbij aan een woonvoorziening voor cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag of cliënten met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. Je geeft zelf aan hoeveel en wanneer je beschikbaar bent.

waar ga je werken

Je gaat aan de slag als begeleider bij een grote organisatie die mensen met een (verstandelijke) beperking helpt hun leven in te vullen zoals zij willen. Bij deze organisatie vinden ze het belangrijk dat jij als begeleider op je plek zit en er is ruimte voor het verder ontwikkelen van jouw talent.

Zin om aan de slag te gaan als flexmedewerker in de gehandicaptenzorg en zelf je rooster bepalen? Solliciteer dan vandaag nog.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!


Over het bedrijf

R
R
R
R

Randstad

Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn, zodat jij kunt #wordenwiejebent.

#wordenwiejebent gaat over de ontwikkeling van je loopbaan, over ontdekken wat je droombaan is.

Ontdek wat we voor jóu kunnen betekenen!   

Bedrijfsgrootte

1500 t/m 1999 werknemers

Opgericht

1960