Salaris

€4k - €4k

Functietype

Freelance

geplaatst op

8 dagen geleden

Locatie

Breda, NB

Beschrijving

Functieomschrijving

Voor een organisatie die zich inzet voor de gezondheid van werknemers zijn we op zoek naar een basisarts! Je gaat direct op contract bij het bedrijf en zij gaan je intern opleiden tot bedrijfsarts. Jij draagt op deze manier jouw steentje bij aan gezonde organisaties.
Als basisarts bij dit bedrijf heb je een afwisselende en veelzijdige functie. Je bent zowel onderweg naar klanten om hen een advies op maat te geven op locatie, als gesprekken met de werknemers zelf. Een afwisselende en uitdagende functie! Bij deze werkgever is geen dag hetzelfde...

Wat bieden wij jou
  • Salaris naar kennis en ervaring
  • Aan de slag bij een grote organisatie
  • Direct op contract bij de opdrachtgever
  • Laptop, telefoon, reiskosten of leaseauto
  • Afwisselende locaties in de regio Breda/Rotterdam
  • Veel opleidingsmogelijkheden!
Wie ben jij

Jij hebt je opleiding geneeskunde afgerond en bent BIG-geregistreerd! Ervaring als bedrijfsarts is geen vereiste! Het belangrijkste is dat je je graag wil specialiseren als bedrijfsarts, of misschien al bent. Wanneer je de opleiding nog niet in the pocket hebt, ga je deze opleiding volgen via je nieuwe werkgever!
Je houdt van dynamisch en afwisselend werk, want geen dag is hetzelfde! Ad hoc werken is voor jou geen punt. Sterker nog: jij vindt het leuk je te laten verrassen door wat de dag jou brengt!
Ook ben je de Engelse taal machtig. Dit omdat sommige klanten een internationale organisatie zijn die ook veel niet-Nederlandse werknemers in dienst hebben!

Bij deze organisatie staat constante ontwikkeling en verbetering voorop. Hier kun jij je ook in vinden!

Sommige dagen zijn lang en druk, maar jij kunt hier goed mee omgaan. Jij houdt het overzicht en weet hoe je je hoofd koel kunt houden met een drukke agenda! Hier adviseer je immers ook bedrijven en (zieke) werknemers over ;).

Wat ga je doen

Je gaat aan de slag voor en met de klanten van deze organisatie. Dit betekent in de praktijk dat je samen met de klanten kijkt naar hun beleid en acties om hun medewerkers gezond te houden!
Voor de zieke medewerkers die helaas al om enige reden zijn uitgevallen ben jij hét aanspreekpunt wanneer het gaat om hun herstel! Je geeft medisch advies en richt je op hun herstel en motivatie.
Je bent dus een sparringspartner voor zowel werkgever als werknemer als basisarts (en later bedrijfsarts) bij deze organisatie!

Waar ga je werken

Je komt te werken binnen een organisatie met 1500 collega's verspreid door het hele land. Binnen deze organisatie werk je multidisciplinair samen! Dit houdt in dat de collega's waarmee je schakelt verschillende specialisaties hebben. Denk hierbij aan andere bedrijfsartsen, (arbo-) verpleegkundigen, psychologen, bedrijfsmaatschappelijk werkers, arbeidsdeskundigen en adviseurs. Bij dit bedrijf draait het om samenwerken!

Sollicitatie

Klaar om aan de slag te gaan op deze mooie uitdaging? Solliciteer dan snel! Heb je eerst nog een korte vraag? Neem dan contact met mij op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

Company Logo Tempo-Team
Company Logo Tempo-Team
Company Logo Tempo-Team
Company Logo Tempo-Team

Tempo-Team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Branche

Agriculture/Forestry/Fishing

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Referral bonus, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Vakantiedagen

Oprichtingsjaar

1969

Website

https://www.tempo-team.nl