Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Bij deze werkgever werk jij als Backoffice Medewerker (Lease) binnen een jong en ambitieus team en ben jij de adviseur en vraagbaak voor A-merk autodealers en leaserijders op het gebied van het bestellen, leasen, financieren en innemen van lease auto's. Wil jij net als de organisatie groeien en je continu blijven ontwikkelen? Dat kan! Tevens kent het bedrijf uitstekende arbeidsvoorwaarden en een moderne werkomgeving.

Deze werkgever is een hele bekende naam in de automotivebranche. De organisatie deelt haar specialisme, vakkennis en ruim 50 jaar ervaring vanuit hun moderne hoofdkantoor in Amersfoort. De diversiteit binnen het grote team van ruim 550 medewerkers is enorm, maar één ding heeft iedereen gemeen: de passie voor automotive. Ook is er veel ruimte voor persoonlijke groei en ontspanning. Zo hebben zij een eigen opleidingshuis, is er een gameroom, zijn er meerdere personeelsuitjes per jaar, kan je sporten met jouw collega’s en krijg je kortingen op hun producten.

Voor verschillende (sub)afdelingen (o.a. private lease, berijdersdesk, inname, hercalculatie, financieren, inkoop, verzekeren) zijn wij op zoek naar gedreven, proactieve en klantgerichte medewerkers (vast en/of tijdelijk).

Dit ga je doen
Als Backoffice Medewerker (Lease) ben jij zowel de vraagbaak als adviseur voor de klant en dealer! Je bent het eerste aanspreekpunt voor interne collega’s / afdelingen, particuliere en zakelijke klanten en dealers van verschillende bekende automerken.

Daarnaast voer je - afhankelijk van de subafdeling - diverse administratieve werkzaamheden uit zoals het verwerken van klantvragen, uitwerken of afsluiten van contracten, verwerken van facturen, schademeldingen, controleren van overeenkomsten, voer je (her)calculaties en kilometerregistraties uit, bereken je overnameprijzen, bestel je auto’s, ondersteun je bij de verkoop van lease auto’s, maak je offertes, etc.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde mbo niveau-4 of hbo opleiding richting finance, bank, automotive (IVA), commercie of vergelijkbaar.
 • Minstens 2 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie als Backoffice Medewerker, Medewerker Contractmanagement, Binnendienst Medewerker, Verkoopadviseur, Customer Service Medewerker, Sales Support Medewerker, Inkoopmedewerker, Lease Adviseur, Financieel Medewerker of vergelijkbaar.
 • Ervaring binnen de automotive, leasing, lease en/of de financiële dienstverlening.
 • Cijfermatig en commercieel inzicht, procesmatig ingesteld en je bent accuraat.
 • Een collegiale instelling en de ambitie om je verder te ontwikkelen.

Daarnaast ben je voor 36 tot 40 uur per week beschikbaar en woon je in de omgeving van Amersfoort.

Ook starters (of studenten met een tussenjaar) met een afgeronde hbo-opleiding richting IVA, Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Financial Services Management of vergelijkbaar, nodigen wij van harte uit om te solliciteren.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Backoffice Medewerker (Lease) die zowel tijdelijk als voor vast (en met uitzicht op een vast dienstverband) ingevuld kan worden.
 • Een bruto maandsalaris tot circa € 3.000,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • 5 atv-dagen (uitbetaald in geld).
 • Een reiskostenvergoeding a € 0,19 per km woon-werkverkeer (max. 25 km enkele reis).
 • Sporten met jouw collega’s.
 • Tijd voor ontspanning in de gameroom.
 • Leren via hun eigen online academy (bij indiensttreding).
 • Een collectieve zorgverzekering en korting op financieringen/verzekeringen (bij indiensttreding).
 • Een informele cultuur, met ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.