Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Krijg jij als backend .NET webontwikkelaar energie als je werkt aan innovatieve projecten in het onderwijs? Wil jij samen met een innovatief, hecht en gedreven team de toekomst van het onderwijs mee helpen vormgeven? Dan zoekt onze klant naar jou.


Backend .NET webontwikkelaar

32-40 uur │ Locatie Ede


Wat ga je doen?

Onze klant is een snelgroeiende software onderneming die gebruiksvriendelijke oplossingen ontwikkelt voor de onderwijsmarkt. Oplossingen die ertoe doen. Oplossingen die de samenwerking verbeteren tussen onderwijsinstellingen, studenten en het werkveld.


Als backend .NET webontwikkelaar ben jij een gedreven professional die de vernieuwende en gebruiksvriendelijke webapplicaties van onze klant gaat uitbreiden en verder ontwikkelen. De tevredenheid van klanten in de onderwijsmarkt staat daarbij centraal. Dat zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin kwaliteit, snelheid, stabiliteit en veiligheid sleutelwoorden zijn.


Je doet je werk binnen een professioneel Agile/Scrum team met 3 tot 6 collega’s, waarbinnen je samen verantwoordelijk bent voor de ontwikkeling en oplevering van nieuwe software.


Welke kennis en vaardigheden worden gevraagd?

Heb jij een relevante HBO of WO opleiding gehad en inmiddels ruim 3 jaar werkervaring als backend .NET webontwikkelaar? Ben je voornamelijk geïnteresseerd in backend ontwikkeling maar heb je ook affiniteit met frontend? Heb je kennis opgebouwd van onder andere C#, ASP.NET (Core), JavaScript, HTML en (S)CSS. En zijn termen als SPA, MVVM, Aurelia, MDC, NPM en Webpack voor jou niet allemaal nieuw? Ben je bovenal die teamspeler die graag spart met zijn collega’s?

Reageer dan zeker, want onze klant heeft je veel te bieden. Uitdagende projecten in een dynamisch werkveld dat er maatschappelijk toe doet. Maar ook een fantastische groep collega’s en een organisatie die volop oog heeft voor jouw ontwikkeling.


Wat biedt onze klant?

Je krijgt een belangrijke rol bij onze klant en de beloning past daarbij. Je krijgt een pakket met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je kunt je werk doen in een informeel bedrijf met korte lijnen. Een bedrijf met een innovatieve cultuur bovendien, waarin je alle ruimte krijgt om met je collega’s te sparren.


Je inzet wordt beloond met een salaris wat afgestemd is op de zwaarte van de functie en de ervaring die jij meeneemt. Je krijgt in het begin een eenjarig arbeidsovereenkomst met een proeftijd van een maand. Naast je goede salaris ontvang je bij onze klant een jaarlijkse vakantietoeslag van 8%, 26 dagen vakantie, laptop en mogelijkheid tot een leaseauto.


En hoe investeren ze verder in je?

Als backend .NET webontwikkelaar wil je je natuurlijk verder ontwikkelen. Je vakkennis, hard en soft skills verbeteren en meer verantwoordelijkheden krijgen. Je krijgt binnen de organisatie alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Er zijn uitgebreide training en opleidingsmogelijkheden, toegesneden op jouw individuele behoeftes.


Ben je geïnteresseerd in de vacature? Reageer dan zo snel mogelijk om terugkoppeling te krijgen van ons of we je kunnen voorleggen bij onze klant. Voeg bij je reactie:

  • Een Nederlandstalige CV in word formaat
  • Info met betrekking tot je salaris en je secundaire arbeidsvoorwaarden


Tot snel, wij wachten op je reactie!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Source: ImProfs