Salaris

€3k - €4,500 Per maand

Functietype

Fulltime

geplaatst

30+ dagen geleden

Locatie

Tilburg, NB

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is actief in de retail sector en ze bedienen winkels met alle mogelijke applicaties die je kunt bedenken. Van afrekensystemen tot voorraadbeheer, van handhelds tot managementrapportage tools en van frontoffice tot backoffice. Kortom, de volledige winkel automatisering. Ze doen dat al ruim 20 jaar en mogen hele mooie merken tot hun klantenkring rekenen en de producten zijn wereldwijd te vinden.
 

Functieomschrijving

Dit is een hele gave functie voor backend .NET developers die van afwisseling houden. Je gaat aan alle al ontworpen systemen bouwen, en dat zijn er nogal wat. De systemen zijn modulair opgebouwd waarbij veel klanten gebruik maken van meerdere applicaties. Je gaat met name bezig met het werken aan de backend van deze systemen en aan interfaces. Het team bestaat uit een 8 tal andere developers en wat collega's die zich met het design bezig houden. Er is een grote mate van zelfstandigheid in de functie en je mag ook mee gaan denken met nieuwe producten en met de architectuur. Je neemt kennis en ervaring mee van C# en van andere Microsoft gerelateerde producten. 
 

Functie-eisen

- Je hebt HBO werk en denk niveau
- Je hebt ervaring met C#
- Kennis van Azure is een pre

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Goed salaris, goede secundaire voorwaarden, flexibele werktijden en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen.
Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Kjell Treffers op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 063 of mobiel : +31 (0)6 57 57 85 48. Solliciteren kan ook door te mailen naar kjell@careervalue.nl. 

Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Kjell Treffers of mail uw CV naar: kjell@careervalue.nl.