Functietype

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Oldenzaal, OV

functieomschrijving

Cube in Twente is op zoek naar een Back-end Developer | Medior / Senior


Functie omschrijving
Als Back-end Developer bouw je met jouw kennis de beste oplossingen voor de vragen van onze klanten en kun je goed onderbouwen waarom nu juist déze techniek het beste aansluit bij zijn wensen. Daarnaast sta je ervoor open je kennis te delen met je collega developers. Op deze manier haal jij het maximale uit de samenwerking met de klant en til jij je collega’s naar een hoger niveau.

We zijn gegroeid door focus te houden op het plezier van het team en op de details van onze digitale producties. Zo werken wij dagelijks samen met Thermen, Bouwinvest, ROC van Twente, Topicus, Pure Energie en Take Away.

Bij Cube vinden we het ook belangrijk dat je matched met onze waarden. Jij wilt elke dag bijleren, kijkt vooruit, neemt verantwoordelijkheid en staat te popelen om de nieuwste technieken toe te passen. Je krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van Back-end development maar ook als professional. Met jouw inzichten help je mee te bouwen aan Cube en de mooie plannen die we hebben.


Functievereisten
40 uur per week beschikbaar (32/36 uur is bespreekbaar).
Ruime ervaring in het ontwikkelen van websites en (web)applicaties.
Uitgebreide kennis van PHP, JavaScript, HTML, CSS (SASS).
Ervaring met Laravel, Silverstripe, Node.js en React zijn een pré.
REST API Development en 3rd Party integrations zijn jou niet onbekend.
Je begrijpt de principes van objectgeoriënteerd programmeren.
Kent tools zoals Git, NPM, Gulp en Unit-testing als je binnenzak.
Hebt een sterk analytisch denkvermogen.
Je denkt in oplossingen, hebt een positieve houding, kunt goed samenwerken en ons alles vertellen over de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied.


Aanbod
Een open bedrijfscultuur.
Een inspirerende werkplek in ons geweldige kantoor in het hartje van Oldenzaal.
De kans om te doen waar je goed in bent en nog beter in wilt worden.
Focus op persoonlijke ontwikkeling.
Een passend salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.
Goede pensioenregeling.
Je eigen MacBook Pro.
Dagelijks een heerlijke lunch.
Wekelijkse vrijmibo’s en legendarische teamuitjes/weekend.

Klik op de solliciteerbutton voor een baan bij Cube in Twente!


Meer vacatures in Twente vind je op www.twente.com/vacatures

Over het bedrijf

Company Logo Twente
Company Logo Twente
Company Logo Twente
Company Logo Twente

Twente

Twente, daar wil jij toch ook werken!

Twente, de ondernemende hightech regio,  heeft en geeft antwoord op wereldwijde, maatschappelijke vraagstukken op het gebied van klimaatverandering, duurzaamheid, gezondheid, onderwijs, welzijn en veiligheid. Tal van Twentse ondernemingen, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en overheden realiseren marktgerichte en innovatieve oplossingen om de benodigde veranderingen waar te maken. De wereld verandert in hoog tempo, Twente heeft de antwoorden. “Earth is calling …You”!

Twente biedt volop kansen op de arbeidsmarkt! Met meer dan 3.100+ hightech bedrijven (zoals Thales, Demcon, Pentair, Rosen Group, TenCate, ApolloVredestein, Sensata en Twence) en meer dan 4.200 openstaande vacatures in de regio is Twente voortdurend op zoek naar talentvolle professionals die willen werken in een krachtige kennisregio.

Twente heeft als missie om de topregio te zijn op het gebied van technologie, innovatie, duurzaamheid, talent en ondernemerschap. Met Twente Airport, Port of Twente, de infrastructuur en bereikbaarheid over weg, water, spoor en lucht, en een geografisch gunstige ligging, is regio Twente de logistieke “hotspot” van Oost-Nederland. Hierdoor fungeert Twente als toegangspoort voor andere Europese landen en visa versa. In Twente, gaat een wereld voor je open!

Met kennis- en onderzoeksinstellingen zoals Universiteit Twente, Hogeschool Saxion en ROC van Twente wordt er samengewerkt aan duurzame relaties tussen studenten en ondernemers. Studenten krijgen in Twente de kans om hun ideeën in de dagelijkse praktijk van innovatieve bedrijven toe te passen. Daarnaast worden studenten gestimuleerd en gefaciliteerd om een eigen bedrijf te starten.

Naast de bedrijvigheid in de regio, heeft Twente véél meer te bieden. Denk maar aan de Twentse gastvrijheid, het landschap, de rust en ruimte en de levendige steden zoals Enschede, Almelo, Hengelo en Oldenzaal. Ideaal om even bij te kunnen komen na week hard werken aan de toekomst! Kortom, Twente heeft alles in huis om werk, wonen en (be)leven te combineren! Hier wil jij toch ook zijn?

Op www.twente.com ontdek je onder andere de topbedrijven, de succesverhalen en innovaties die uit deze toptechnologieregio komen. Daarnaast staan op onze vacaturebank (www.twente.com/vacatures) interessante, en voornamelijk technische, HBO+ vacatures van organisaties in Twente die graag met jou kennis willen maken. Om je alvast te helpen bij het gericht zoeken van vacatures in Twente, kun je hier (www.twente.com/registreren) een jobalert aanmaken. Schrijf je nu in en ontvang nieuwsbrieven en dagelijks of wekelijks een jobalert met de nieuwste vacatures in Twente. Graag verwelkomt Twente jou als member van twente.com. Vandaag begint jouw toekomst in Twente!

Bedrijfsgrootte

1 t/m 9 werknemers

Branche

Business Services - Other

Website

http://www.twente.com