Azure developer / Big Data @ Amersfoort

iSense

Amersfoort, UT

FUNCTIEBESCHRIJVING
FUNCTIETYPE
Amersfoort, UT, NL
Fulltime
LOCATIE
Amersfoort, UT
GEPLAATST
Vandaag
2021-09-17
iSense

Azure developer / Big Data

Ben jij een Azure Developer en wil jij je inzetten bij een internationale organisatie die zich met de meest innovatieve technologieën bezighoudt om mensen met elkaar te verbinden? Wil jij mee ontwikkelen op top niveau aan features die gebruikers en/of machines in staat stelt om stromen en processen te beïnvloeden? Lees snel verder!
ISHU49233

Organisatie

Als Azure Developer ga je in een team van experts aan de nieuwste digitale technologieën werken om klanten over de hele wereld te ondersteunen met het ontwerpen van slimme processen voor havens, steden, luchthavens en gebouwen! Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning zorgen jij en je team voor inzichten gevaren en klimaat risico’s voor steden, luchthavens, gebouwen en meer.

Als Azure Developer met Big Data ervaring ga je aan de slag met diverse inhouse projecten en pas je jouw kennis toe in verschillende fases van de software development life cycle, waaronder het definiëren van requirements, applicatie ontwikkeling en het maken van designs. Je levert code van hoge kwaliteit en werkt aan de verdere ontwikkeling van het platform (middels test driven development en cloud native development). Vanwege de exponentiele groei van data binnen deze organisatie is dit een unieke kans voor een ambitieuze Azure Developer. Door samen te werken aan innovatieve projecten stimuleren jullie elkaar om het beste resultaat neer te zetten. Samen zorgen jullie voor toonaangevend werk waar de samenleving trots op mag zijn. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je vaardigheden en kennis nog verder te ontwikkelen door aanvullende cursussen, hackathons, bootcamps en nog vele andere leuke activiteiten!

Zo is de organisatie al meer dan honderd jaar actief bezig met het aanpakken van confrontaties die wij als samenleving aangaan. Zo zijn ze druk bezig met de groeiende wereldbevolking en de gevolgen voor steden, de toenemende druk op verkeer en vervoer, de beschikbaarheid van hulpbronnen, energie, afvalvraagstukken en de vraag naar schoon drinkwater, waterzekerheid en veiligheid. Sinds de opkomst van technologieën als AI, Deep learning en Machine Learning worden er grote technologische stappen gezet.

Taken

Als Azure Developer bestaan je werkzaamheden uit;
 • het ontwikkelen van gebruikers features voor gebruikers en/of machines middels diverse Azure oplossingen (waaronder Azure Databricks);
 • werken aan Test driven development, Cloud native development en Functionele services;
 • werken aan verschillende fases in het ontwikkel proces zoals requirements, applicatie ontwikkeling en het maken van designs;
 • werken samen met de beste talenten in de industrie om high-end innovatieve, defect vrije oplossingen te leveren aan de klanten;
 • het meewerken in een Agile (Scrum) development omgeving.

Eisen

Je beschikt over;
 • bewezen HBO werk- en denkniveau;
 • minimaal 3 jaar ervaring als Developer/Data Engineer met Azure (Azure Databricks / Azure API's) ;
 • ervaring met event-driven streams, Azure DevOps en CI/CD;
 • ervaring met Kubernetes/ Docker;
 • kennis van Terraform of vergelijkbare oplossingen;
 • kennis van het opzetten en inrichten van veilige koppelingen;
 • een achtergrond in data science;
 • goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal.

Arbeidsvoorwaarden

 • 28 vakantiedagen;
 • Persoonlijk budget;
 • Optie tot bijkopen van vakantiedagen;
 • Ruim ontwikkelbudget.

Salarisindicatie

Afhankelijk van kennis en ervaring een salarisindicatie tussen de 3500 en 5400 euro bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek

Over Experis iSense

Experis iSense is een jonge, energieke en ambitieuze specialist in de ICT arbeidsbemiddeling. Experis iSense helpt je bij het vinden van een baan op operatie, business consultancy en (project/lijn) management niveau. Een baan waarin je succesvol kunt zijn en vooral ook gelukkig.
Samenwerken metExperis iSense betekent voor jou:
 • Persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na jouw sollicitatietraject;
 • Goed inzicht in jouw persoonlijke vaardigheden door diverse rapportages;
 • Klaargestoomd worden voor jouw sollicitatiegesprek;
 • Altijd op de hoogte zijn van jouw sollicitatietraject;
 • Maandelijks persoonlijk contact met de Field Coach;
 • Ieder kwartaal gratis deelnemen aan de Personal Development Workshops;
 • Met regelmaat op pad met jouw Experis iSense collega’s in de regio (ihavefun).
Meer weten? Kijk op www.isense.nl.

Locatie

AmersfoortOp aanvraag

Publicatiedatum

17.09.2021

Publicatie eindigt

31.12.2021

Over het bedrijf

iSense

Al ruim 20 jaar staan wij voor het succes en geluk van 10.000 IT professionals. Waar we twintig jaar geleden begonnen met de gedachte: "wat zal er gebeuren als je de ideeën van jonge mensen gewoon eens zou uitvoeren?". Zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de succesvolste ICT-detacheerders van Nederland; een hechte club professionals met een groot landelijk netwerk. Met vijf achtereenvolgende keren verkozen te zijn tot "ICT detacheerder van het jaar", hebben we laten zien dat het gedachtegoed van 20 jaar geleden zijn vruchten afwerpt. Hier zijn we uiteraard enorm trots op!

Samen met de IT community gaan we voor ontwikkeling
Ontwikkeling op technisch en persoonlijk vlak. Zo streven wij succes en geluk na, niet alleen nu, maar altijd. Wij willen de beste IT’er op de leukste werkplek, de kennis omtrent IT verder uitbreiden en voorop lopen in de (arbeids)marktontwikkelingen. Door iedere IT professional de mogelijkheid te geven zich te ontwikkelen en ieder bedrijf te helpen IT de drijvende kracht te maken: de beste professionals worden we samen!

Het delen van kennis is onze passie!
Dit doen wij door kennis in huis te halen. Gerenommeerde sprekers delen hun kennis tijdens gratis te bezoeken ‘Summits’ die wij ongeveer elke maand organiseren. Belangrijke topics die leven binnen de ICT-community worden behandeld, puur en alleen om kennis met elkaar te delen! Daarnaast verschijnt elk halfjaar de 'ICT-arbeidsmarkt rapportage' waarin de belangrijkste ontwikkelingen binnen de ICT- arbeidsmarkt in kaart gebracht worden. 

6 x op rij ‘ICT Detacheerder van het jaar’

iSense heeft vijf achtereenvolgende jaren de Computable Award ‘ICT-Detacheerder van het Jaar’ gewonnen. iSense won deze award in 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en ook in 2018. Hier zijn we enorm trots op!

Bekijk ons ruime aanbod aan ICT vacatures!

BEDRIJFSGROOTTE
100 t/m 499 werknemers
BRANCHE
Staffing/Employment Agencies
SECUNDAIRE ARBEIDSVOORWAARDEN
Evenementen voor werknemers, Betaalde vakantie, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Reis kosten vergoeding, Reis kosten vergoeding voor OV, Vakantiedagen
OPRICHTINGSJAAR
1998
WEBSITE
https://www.isense.nl