Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

3 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Janssen Biologics B.V. (voorheen Centocor B.V.) heeft een vooraanstaande positie in de wereld van biotechnologie. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen geneesmiddelen die wereldwijd worden toegepast bij de bestrijding van hart-, vaat- en infectieziekten en auto-immuunziekten zoals de Ziekte van Crohn en Reuma.

Op de afdeling Operations worden de medicijnen geproduceerd. De afdeling Operations is het hart van het bedrijf, waar de anti-lichamen geproduceerd worden. Dat gebeurt in twee fasen. In de fermentatiefase wordt door middel van celkweek op grote schaal het eiwitproduct geproduceerd. Daarna volgt de tweede fase, de bewerkingsfase, waarin het eiwit dat via de bioreactoren verkregen is wordt opgezuiverd. Dit opzuiveren gebeurt op de subafdelingen Primary Recovery en Downstream Processing m.b.v. verschillende kolomchromatografie- en filtratietechnieken.

wat bieden wij jou
 • Salaris tussen de € 2098 en € 2500 bruto per maand
 • Een vaste baan voor langere tijd
 • Ploegendienst toeslag over alle gewerkte uren
 • ADV toeslag van 5,5% bovenop je salaris
 • Een leuke en informele werksfeer
 • Volledige vergoeding voor het openbaar vervoer
wie ben jij
 • Je hebt minimaal 2 jaar recente, relevante werkervaring als operator (in farmaceutische- of voedingsmiddelenindustrie)
 • Je hebt een afgeronde relevante MBO 3 niveau (bijvoorbeeld Autotechniek, Vliegtuigbouwkunde, Werktuigbouwkunde)
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en in Engels
 • Stressbestendig, kwaliteitsgericht en flexibel
 • Je hebt een grote mate van accuratesse en neemt initiatief
wat ga je doen

De precieze taken zijn afhankelijk van de uiteindelijke afdeling van Operations waar jij komt te werken. De kerntaken van de afdeling EP is het leveren van verschillende soorten equipment aan de andere productieafdelingen, denk hierbij aan het verzamelen van equipment, het dis-assembleren van equipment, het uitvoeren van pressure testen en voorbereiden voor het autoclaveren van equipment. De kerntaken van de afdeling BP is het leveren van verschillende soorten media of buffers aan klanten. Je bent verantwoordelijk voor het afwegen van grondstoffen, voorbereiden van preparatie, in Proces Testen (o.a osmo, PH, conductiviteit, LAL), Filtratie, het bijhouden van documentatie en computersystemen.
Tevens signaleer je tekortkomingen en verbetermogelijkheden. Hiernaast zorg je voor een veilige, gezonde en duurzame werkomgeving. Tevens maak je gebruik van aanwezige Lean systemen.

waar ga je werken

De medicijnen die Janssen Biologics in Leiden maakt, zijn injectievloeistoffen, die uiteindelijk rechtstreeks bij de patiënt in de bloedbaan worden ingebracht. Schoon en secuur werken is daarom in dit productieproces van uiterst belang. Alle medewerkers zijn gekleed in speciale pakken en werken volgens strenge veiligheidsvoorschriften en kwaliteitseisen, GMP (Good Manufacturing Practices) genaamd.

- Na ontvangst van jouw sollicitatie, hoor je binnen 24 uur van ons.
- Indien wij jou op basis van je cv en motivatie geschikt vinden, bellen we jou voor een telefonisch selectiegesprek.
- We vragen jou om twee referenties.
- Indien de uitkomst van het selectiegesprek positief is en wij jouw referenties hebben gesproken, stellen wij je uit voor bij Janssen Biologics.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!


Over het bedrijf

R
R
R
R

Randstad

Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn, zodat jij kunt #wordenwiejebent.

#wordenwiejebent gaat over de ontwikkeling van je loopbaan, over ontdekken wat je droombaan is.

Ontdek wat we voor jóu kunnen betekenen!   

Bedrijfsgrootte

1500 t/m 1999 werknemers

Opgericht

1960