Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

2 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Janssen Biologics is onderdeel van internationaal farmaceutisch bedrijf Johnson & Johnson. Janssen Biologics brengt unieke biofarmaceutische geneesmiddelen op de markt met behulp van antilichamen.
Primary Recovery, Downstream Processing en Fermentatie behoren tot de eiwitlijnen. In de fermentatiefase wordt door middel van celkweek op grote schaal het eiwitproduct geproduceerd. Daarna volgt de bewerkingsfase, waarin het eiwit dat via de bioreactoren verkregen is wordt opgezuiverd. Dit opzuiveren gebeurt op de subafdelingen Primary Recovery en Downstream Processing. Bufferpreparatie en Mediumpreparatie behoren tot de ondersteunende afdelingen. Op de afdeling Bufferpreparatie worden de oplossingen gemaakt die gebruikt worden bij het spoelen van het product in de verschillende kolomstappen. De afdeling Mediumpreparatie produceert voedingssupplementen (medium) voor de verschillende celculturen bij het fermentatie proces.

wat bieden wij jou
  • Een vaste baan voor langere tijd
  • Een salaris tussen € 2000 en € 2500 bruto p/m
  • Ploegendienst toeslag over alle gewerkte uren
  • Volledige vergoeding voor het openbaar vervoer
  • Een leuke en informele werksfeer
  • ADV toeslag van 5,5% bovenop je salaris
wie ben jij
  • Je hebt een afgeronde relevante MLO3, MLO4 of HLO, MBO procestechniek of vergelijkbaar (must)
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en in Engels
  • Stressbestendig, kwaliteitsgericht en flexibel
  • Grote mate van accuratesse en initiatief nemen
wat ga je doen

Als Associate Manufacturing Operator op de afdeling Operations houd je je bezig met de uitvoering van een van de stappen uit ons productieproces. Je werkt nauw samen in een team van vaste collega’s, met wie je samen verantwoordelijk bent voor de uitvoering en verbetering van het proces. De kerntaken van de afdeling PR en DSP is het opzuiveren van monoklonale antilichamen mbv verschillende kolomchromatografie- en filtratietechnieken. De werkzaamheden waar je verantwoordelijk voor bent zijn Ultrafiltratie/Diafiltratie, In Process Testen (o.a. HPLC, OD 280, PH) en filtratie.
Naast de kerntaken van de afdeling verricht je ondersteunende werkzaamheden, zoals het bijhouden van documentatie en computersystemen, zorgdragen voor de netheid (5S), onderhoud en organisatie van de ruimtes en apparatuur, sampling, overdragen van kennis en het gebruik van de aanwezige Lean system

waar ga je werken

Alle medewerkers binnen de afdeling OPS zijn gekleed in speciale pakken en werken volgens strenge veiligheidsvoorschriften en kwaliteitseisen, GMP (Good Manufacturing Practices) genaamd.

- Na ontvangst van jouw sollicitatie, hoor je binnen 24 uur van ons.
- Indien wij jou op basis van je cv en motivatie geschikt vinden, bellen we jou voor een telefonisch selectiegesprek.
- We vragen jou om twee referenties.
- Indien de uitkomst van het selectiegesprek positief is en wij jouw referenties hebben gesproken, stellen wij je uit voor bij Janssen Biologics.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!


Over het bedrijf

R
R
R
R

Randstad

Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn, zodat jij kunt #wordenwiejebent.

#wordenwiejebent gaat over de ontwikkeling van je loopbaan, over ontdekken wat je droombaan is.

Ontdek wat we voor jóu kunnen betekenen!   

Bedrijfsgrootte

1500 t/m 1999 werknemers

Opgericht

1960