Salaris

€3k - €3k

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving
Jij komt te werken in een (h)echt familiebedrijf die ruim 30 jaar bestaat. Ze maken van roestvast staal en aluminium plaatwerk voor diverse constructies en klantspecifieke producten. Gericht op projecten in voedingsmiddelenindustrie, offshore, infrastructuur en machinebouw.

Het pand is onlangs helemaal vernieuwd, vergroot en gemoderniseerd. Diverse processen binnen de productie en supply chain ga jij bekijken en beoordelen. Aan jou de taak dit efficiënt te maken.

In totaal werk je met 24 collega’s en het “wij” gevoel heerst overal in de organisatie. Tijdens het werk heb je intensief contact met de Productiechef en jullie overleggen wekelijks met de werkvoorbereiders. Een week hard werken wordt op vrijdag afgesloten met een biertje.

Functieomschrijving
Met jouw blik op efficiency zorg je wekelijks voor een optimale planning voor de productie. Je overlegt wekelijks met Projectleiders en Groepsleiders voor het beste plan. Vanaf nu staan Productieorders altijd op de juiste plek en tijd klaar voor transport. Je hebt na het behalen van je MBO een aantal jaren werkervaring opgedaan binnen een productieomgeving. Nu is het tijd voor een nieuwe stap! Je gaat hier tussen € 2.500,- en € 3.000,- bruto per maand verdienen en bij goed functioneren krijg je na ongeveer één jaar een vast contract.

Wat jij gaat doen:
- Productieorders plannen in Ridder IQ
- Productie afdelingen monitoren en waar nodig de planning aanpassen
- Interne logistieke stromen coördineren
- Verbetermogelijkheden voor processen doorvoeren
- Orde en netheid behouden in de gehele productie en assisteren waar nodig

Als Assistent Productieplanner heb je een nieuwe functie in deze organisatie te pakken. Zie jij naast bovengenoemde taken ook andere verbeterpunten? Jouw idee is welkom!

Functie-eisen
Jij bent een echte planner en hebt oog voor efficiënt werken. Jij gaat goed om met werkdruk, je handelt gestructureerd en zet door tot het gewenste resultaat er is.

Ook heb je:
- 2-3 jaar werkervaring binnen een productieomgeving
- Ervaring met ERP software
- Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal en spreek je een woordje Engels en Duits

Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt een belangrijke plek binnen een hecht team en wat nog meer?:
- Tussen € 2.500,- en € 3.000,- bruto per maand
- Werktijden van 7.30 – 16.30 uur
- 40-urige werkweek waarvan 2 uur ADV
- 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
- Reiskosten vergoeding afhankelijk van de afstand van woon-werkverkeer
- Een eigen kluisje
- Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
- Op termijn kun je doorgroeien in je functie
- Wekelijkse vrijdagmiddagborrel
- Jaarlijkse BBQ en personeelsfeesten

Sollicitatieprocedure
De sollicitatieprocedure voor deze vacature wordt verzorgd door APS Personeelservices. Geïnteresseerden worden verzocht een CV met een begeleidend schrijven te richten aan:

nuenen@apspersoneel.nl

of per post te versturen naar: APS Personeelservices, Postbus 242, 5670 AE Nuenen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze consulenten op telefoonnummer 040-2836990 of kijk op onze website www.apspersoneel.nl. Wanneer je in aanmerking komt voor deze functie, nemen we binnen 7 dagen contact met je op.