Witteveen+Bos
FUNCTIEBESCHRIJVING
FUNCTIETYPE
Fulltime
LOCATIE
Deventer, OV
GEPLAATST
2 dagen geleden

Beschrijving

Heb jij je een afgeronde opleiding bedrijfseconomie en ben je klaar voor je eerste baan of tweede stap in je carrière?

Als professionele organisatie hechten wij veel waarde aan een betrouwbare financiële administratie. Witteveen+Bos is een projectenorganisatie met een sterke link tussen projectfinanciën en de financiële administratie en heeft naast Nederland vestigingen in 10 verschillende landen.

Wij willen graag ons team uitbreiden met een starter op de arbeidsmarkt die wij het administratieve en financiële vak verder mogen leren. Als Assistent financieel specialist werk je samen met je collega’s aan het professionaliseren en verder digitaliseren van de administratie en administratieve processen van een aantal van onze buitenlandse entiteiten. Het huidige administratieve proces is nu grotendeels uitbesteed en het wordt jouw uitdaging deze te digitaliseren volgens de meest recente inzichten. Jouw affiniteit en kennis op het gebied van het automatiseren en digitaliseren van administratieve processen is belangrijk. Samen met jou ontwikkelen wij de benodigde kennis van de relevante wet- en regelgeving. Wereldwijd werken wij met één ERP systeem, waarin jij een belangrijke rol krijgt in het vertalen van financiële data naar managementrapportages inclusief kritische prestatie indicatoren. Ons team werkt in een snel veranderende interne en externe omgeving en het is onze ambitie om hierin vooruitstrevend te zijn.

Wij bieden naast een leuke en afwisselende baan een prettige werkomgeving waarin het wordt gewaardeerd dat je jezelf bent en je collega’s uitdaagt. Als Assistent financieel specialist maak je deel uit van de groep Accounting, die bestaat uit negen collega’s. De groep Accounting valt, samen met de groepen Analyse and Reporting, Business Advisory, Business processes and IT en Corporate Controlling and tax compliance, onder de afdeling Finance. Je standplaats is Deventer.

Wat wij vragen

  • afgeronde bedrijfseconomische hbo-opleiding;
  • natuurlijke nieuwsgierigheid naar (digitalisering van) financiële bedrijfsprocessen en de totstandkoming van managementinformatie;
  • een enthousiaste collega die plezier haalt uit het ontwikkelen van de organisatie en zichzelf;
  • initiatiefrijke en kritische instelling;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Wat wij bieden

  • uitdagende functie in een dynamische organisatie;
  • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
  • gedegen begeleiding en breed aanbod van in- en externe opleidingen;
  • marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • mogelijkheid om deel te nemen aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.300 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zichzelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Ben jij wie wij zoeken?

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer H. (Henk) van der Scheer FC, groepshoofd Accounting, telefoon 06 22 94 73 97.

Over het bedrijf

Witteveen+Bos logo

Witteveen+Bos

Witteveen+Bos levert advies- en ingenieursdiensten voor projecten in de sectoren water, infrastructuur, milieu en bouw. Typerend voor onze werkwijze is de multidisciplinaire projectaanpak. Onze opdrachtgevers zijn overheden, het bedrijfsleven, industrie en verschillende soorten samenwerkingsverbanden. Wij werken vanuit het hoofdkantoor in Deventer en vijf andere kantoren in Nederland en daarnaast zijn we actief in België, Indonesië, Kazachstan, Letland, Rusland, Singapore, Dubai, het Verenigd Koninkrijk, Ghana en Vietnam. We zijn deskundig, betrouwbaar en betrokken. Onze ruim 1.000 medewerkers zijn specialisten die hun kwaliteit kwijt kunnen in hun werk. Partnership is voor hen het sleutelwoord. Partnership met de opdrachtgevers en met Witteveen+Bos. Ook persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling staan centraal want ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en nieuwe verantwoordelijkheden. Witteveen+Bos is een bedrijf waar medewerkers zich thuis voelen, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en dat graag een stapje extra zet, niet alleen voor de opdrachtgevers maar ook voor onze medewerkers.

BEDRIJFSGROOTTE
1000 t/m 1499 werknemers
BRANCHE
Engineering Services
OPRICHTINGSJAAR
1946
WEBSITE
http://www.witteveenbos.nl/nl/werken-bij-witteveen-bos