Salaris

€3.2k - €3.6k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of verdieping in je huidige loopbaan en ligt jouw passie binnen de financiële bedrijfsprocessen? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren!

In deze functie ondersteun jij de controller en het management met financiële analyses voor de lopende projecten, contracten en boekhoudkundige onderwerpen. Op operationeel gebied zal jij je bijdrage leveren, maar ook wordt er een beroep gedaan op je analytische vaardigheden. Je denkt mee met de organisatie en het liefst vooruit. Daarnaast ondersteun je zo nu en dan collega’s van de administratie met inkooporders of andere administratieve handelingen. Afwisseling genoeg!

Hoe ziet je week eruit?
Je komt te werken in een dynamische omgeving, waar de kans bestaat om op meerdere locaties werkzaamheden uit te moeten voeren. Standplaats is Rotterdam, waar je het gros van de tijd aanwezig zult zijn. De focus zal liggen op verschillende bedrijfsprocessen om zodoende tijdig verschillen te signaleren en verbeteringen aan te brengen. Om deze problemen proactief op te kunnen lossen, ben je ook in staat om een stap terug te doen om het geheel te kunnen overzien.

Naast deze bedrijfsprocessen verzorg je periodiek voorfinanciële rapportages, calculaties en analyses ten behoeve van de interne organisatie en klanten. Je bewaakt en controleert de lopende projecten op volledigheid, zodat er op elk gewenst moment een betrouwbaar inzicht in de financiële- en projectadministratie bestaat. Je levert een actieve bijdrage aan het opzetten, onderhouden en door ontwikkelen van het controlling rapportagesysteem (Navision) dat organisatie breed wordt ingezet. Financiële gegevens ter voorbereiding van het grootboek stel jij samen. Op jaarbasis draag jij bij aan het opstellen van de jaarbudgetten en vertaalt deze richting diverse niveaus in de organisatie. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het debiteuren-, crediteuren-, en liquiditeitsbeheer.

Wat verwachten wij dat je bent?
- Iemand die graag het initiatief neemt, een ‘aanpakker’;
- Creatief, oplossingsgericht en nauwkeurig;
- Analytisch en communicatief vaardig.

Wat verwachten wij dat je hebt?
- HBO opleiding richting (commercieel) bedrijfseconomie;
- Kennis van Excel en Navision;
- Minimaal 2 jaar werkervaring met financiële en administratieve bedrijfsprocessen.

Wat bieden wij jou?
- Een bruto maandsalaris tussen €3.200 - €3.600 afhankelijk van ervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
- Een goede balans tussen werk en privé, waarbij je 40 uur per week werkt en daardoor 13 ADV dagen opbouwt;
- Een inspirerende en afwisselende werkomgeving, waar je jouw talent kan inzetten en afhankelijk van je ambities en resultaten verder kan ontwikkelen in de groeiende organisatie.

Bij indiensttreding kan je een VOG overleggen en bent in het bezit van een rijbewijs B.