Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een kleinschalig administratiekantoor met 5 medewerkers en bestaat inmiddels 15 jaar. Het werk is grotendeels geautomatiseerd en volledig gedigitaliseerd. De meeste klanten laten de administratie nog voeren door het administratiekantoor, omdat ze dat prettig vinden. De klanten zijn heel divers, van zzp'ers tot Internationaal met 6 miljoen omzet. Ze vertegenwoordigen diverse branches. Je kunt hier niet je AA-titel halen, maar studeren wordt hier zeker gestimuleerd, denk aan fiscale opleidingen etc.. De sfeer op kantoor is prettig, geen jasje/dasje cultuur (ook niet richting de klant) en er wordt open gecommuniceerd. Na verloop van tijd weet je dan ook veel van veel klanten, zodat iedereen kan helpen daar waar nodig. Als team wordt er gezorgd voor een goede dienstverlening! Heb jij zin om dit team te versterken? Reageer dan snel!

Functieomschrijving
Voor een regionaal kleinschalig administratiekantoor ben ik op zoek naar een afgestudeerd assistent accountant (HBO) die een start wil maken in de samenstelpraktijk. Het leuke van deze functie is dat je meteen alles mag gaan doen. Zo is geen dag hetzelfde en leer je het financiële vak breed kennen. Onder je takenpakket valt onder andere het voeren van de administratie, het samenstellen van de jaarrekening en het maken van de verschillende aangiften (IB, VpB, OB). Je hebt regelmatig contact met jouw klanten. Het is mogelijk om jezelf de komende jaren te ontwikkelen tot Relatiebeheerder.

Functie-eisen

Over de functie eisen kunnen we kort zijn. Jij hebt een HBO accountancy of bedrijfseconomie behaaldm bent 40 uur per week beschikbaar en woont in de directe regio.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden
€ 2000,00 - € 2500,00 op basis van opleiding en werkervaring.

Source: Rousch