Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Voor een accountantskantoor in omgeving Asten zijn wij op zoek naar een enthousiaste assistent accountant. Dit kantoor is een aantal jaren geleden opgericht door een ervaren accountant. Hij heeft zijn carrière vorm gegeven bij een middelgroot accountantskantoor voor het MKB, waar hij een eindverantwoordelijke rol heeft gehad. De structuur, dossiervorming en processen van dat kantoor heeft hij overgenomen en verder geoptimaliseerd, maar met de huidige personeelsbezetting weet hij flexibeler in te spelen op de wensen en behoeften van klanten. Het kantoor heeft een professionele, maar informele uitstraling en deze laagdrempeligheid wil het kantoor ook uitstralen naar de klanten. Deze klanten bevinden zich grotendeels in Oost Brabant en beslaan een mix in het MKB-segment.

Functieomschrijving

Als assistent accountant stel je jaarrekeningen en rapportages samen en stel je fiscale aangiften op voor klanten binnen het MKB. Afhankelijk van je ervaring worden de werkzaamheden steeds complexer, daarbij word je begeleid door een ervaren accountant. Je hebt contact met klanten en wilt jezelf in de toekomst ontwikkelen tot adviseur voor je eigen klanten.  Al direct zorg je voor de begeleiding van stagiaires en junior assistent accountants. Binnen deze kleine setting krijg je veel vrijheden om je werkzaamheden in te richten en werk je nauw samen met je collega's binnen diverse disciplines.

Functie-eisen

  • Je hebt de opleiding HBO Accountancy / Bedrijfseconomie afgerond
  • Je hebt tenminste 2 jaar werkervaring opgedaan als assistent accountant in de veelzijdige samenstelpraktijk.
  • Je bent op zoek naar een kleiner regionaal MKB-kantoor om jezelf te ontwikkelen tot adviseur.
  • Je bent communicatief sterk, hebt de drive om voor je klanten het maximale resultaat te behalen en ziet de klant als koning.
  • Verder ben je collegiaal, hecht je veel waarde aan een prettige samenwerking met je collega's en toon je enthousiasme en passie voor het accountancyvak.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant in Asten. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://vacature.assistent-accountant.rousch.nl 

Source: Rousch