Geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Rosmalen, NB

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met een lange staat van dienst in de financiële advieswereld. Het kantoor kent een platte organisatiestructuur en bestaat uit 20 medewerkers. Het kantoor biedt veel flexibiliteit met betrekking tot werktijden en er heerst geen pakkencultuur. Daarmee proberen ze zo laagdrempelig en informeel mogelijk te zijn richting hun klanten. Je hebt hier voldoende doorgroeimogelijkheden.

Functieomschrijving
Je trekt samen op met de toekomstig eigenaar van kantoor, de zoon van de huidige vennoot. Je krijgt de ruimte om van a tot z (van administratie naar jaarrekening en bijbehorende aangifte) werkzaam te zijn voor een loyaal MKB klantenportefeuille en hebt veel vrijheid. De kneepjes van het vak leer je van een ervaren kantoorleider.

Functie-eisen

Je komt in aanmerking voor de functie wanneer je voldoet aan onderstaande:

  • Je hebt een afgeronde opleiding HBO Accountancy, Bedrijfseconomie of Fiscale Economie;
  • J hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de accountancybranche;
  • Je ambieert een toekomst als MKB Adviseur, maar wil daar geen AA-titel voor halen. Het volgen van fiscale opleidingen behoort wel tot de mogelijkheden.
  • Je bent toegankelijk, communicatief sterk, ontwikkelingsgericht, hands-on en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Arbeidsvoorwaarden
Afhankelijk van werkervaring en opleiding startend tussen de € 2400 - € 2800 bruto per maand op fulltime basis.

Source: Rousch