Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever betreft een zelfstandig kantoor te Amsterdam. Zij zijn gevestigd aan in het zakelijk centrum van Amsterdam en staat met het team klaar voor een afwisselend klantenpakket van ondernemers, actief in binnen- en buitenland. Het contact met de klanten is zakelijk, onderling kennen zij een informele sfeer, helpen zij elkaar en zijn een team. Wij zoeken voor hen een zelfstandige kracht die als relatiebeheerder kan optreden voor de klanten.

Functieomschrijving
Als ervaren assistent accountant ben je verantwoordelijk voor (een deel van) het klantenbestand. Als 1e aanspreekpunt sta je voor hen klaar. Dit doe je door in de basis zorg te dragen voor actuele financiële informatie. Je zorgt voor de administratie, stelt tussentijdse rapportages en jaarrekeningen op en bereidt de aangifte voor. In contact met de klant signaleer je (advies) behoeften en speelt hier op in. Binnen kantoor ben je een sparringpartner voor je collega’s en draag je bij aan kwaliteitsbeheersing.

Functie-eisen

Om voor deze rol in aanmerking te komen zien we graag dat je over ruime kennis en ervaring beschikt in de praktijk naast het volgende:

  • Een Bachelor in de richting van accountancy, bedrijfseconomie of vergelijkbaar;
  • Actuele kennis van zowel Dutch GAAP, US GAAP als IFRS;
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • Zelfstandig en praktisch in uitvoerende werkzaamheden en in staat om het overzicht te houden en tegelijk binnen het team meedenken met het kantoor.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Relatiebeheerder.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden
Salaris is mede afhankelijk van kennis en ervaring. Indicatief ligt deze tussen de € 4.000,- en € 5.000,- bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast zijn er goede secundaire voorwaarden zoals een pensioen en een goede studieregeling.

Source: Rousch