Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Waar ga je aan de slag? Bij dit accountantskantoor is kenmerkend dat de functies in de samenstelpraktijk ook sterk fiscaal georiënteerd zijn. Jouw collega's zijn te typeren als gezellige, maar ook zeker hard werkende collega's. Ze zullen altijd voor je klaar staan voor vragen / begeleiding. Een potje tafelvoetbal tijdens de pauze maakt de informele sfeer af! De klantenportefeuille bestaat uit MKB ondernemers, actief in uiteenlopende branches. 

Functieomschrijving

Wat ga jij doen? Je gaat aan de slag in de samenstelpraktijk waar je ongeveer 15 directe collega's krijgt op de afdeling. Je verricht samenstelwerkzaamheden, je verzorgt fiscale aangiften en je hebt klantcontact. Je kan jezelf verder ontwikkelen naar relatiebeheerder. De stappen die je maakt en in welk tempo, bepaal je zelf. 

Functie-eisen

Wie ben jij? Spontaan, loyaal en betrokken zijn karaktereigenschappen die goed bij jou passen. Verder ben je leergierig en wil je jezelf verder ontwikkelen. De fiscaliteit trekt jou, maar je wil geen Belastingadviseur worden.

Wat neem jij mee? Minimaal drie jaar ervaring binnen de accountancybranche en HBO werk- en denkniveau (opleiding Accountancy, SPD of Bedrijfseconomie).

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor assistent accountants.    
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant. 

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Wat wordt er jou aangeboden? Er geldt een salarisindicatie van € 2600 - € 3100 bruto per maand. Verder:

  • Instapsalaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Er is zeker nog groei in salaris mogelijk!
  • Standaard regelingen zoals reiskostenvergoeding, pensioenregeling en 8% vakantiegeld
  • Leuke personeelsuitjes
  • Goed aantal vakantiedagen 
Source: Rousch