Geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Boxtel, NB

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken binnen een grotere organisatie met kleine vestigingen, waarvan 1 van de vestigingen in Brabant ligt. De Brabantse sfeer is hier goed te merken, no nonsense, gemoedelijk en recht door zee met hart voor de klant! Het kantoor is kleinschalig met circa 15 medewerkers. Doordat de verschillende vestigingen krachten bundelen is er meer dan voldoende expertise in huis om klanten op hoog niveau te adviseren op verschillende gebieden. Wil jij een keer kennismaken? Reageer dan snel!

Functieomschrijving
In de functie van Assistent Accountant ga jij jezelf heel breed ontwikkelen in de MKB praktijk, naast de reguliere werkzaamheden zoals het opstellen van jaarrekeningen en aangifte wordt er (op termijn) ook van je verwacht dat je lichte fiscale advieswerkzaamheden oppakt en complexere zaken signaleert en samen met de belastingadviseur oppakt. Dit no nonsense kantoor biedt jou zo een uitdagende functie waar je kunt groeien richting een échte financieel huisarts. Uiteraard heeft het kantoor ook specialisten in dienst om de kwaliteit te waarborgen.

Functie-eisen

Heb jij vanaf 1 jaar tot ca. 8 jaar werkervaring in de samenstelpraktijk en heb je een mbo of hbo accountancy diploma en voel je jezelf thuis in een Brabantse omgeving? Dan is deze vacature écht iets voor jou! Daarnaast is het belangrijk dat je affiniteit hebt met de fiscaliteit. Wil je meer weten neem dan gerust contact op.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant in Boxtel. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Arbeidsvoorwaarden

€ 2600 - € 3500 bruto per maand op fulltime basis, vacatures op verschillende niveau's van startend (1 jaar werkervaring) tot ervaren assistent accountants.

Source: Rousch