Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever betreft een accountants- en advieskantoor dat wordt geleid door 2 ervaren accountants en waar je collega’s treft die begaan zijn met het vak en met de klanten. De lijnen zijn kort en de communicatie is direct, zowel naar de klanten als onderling. Hierbij hebben zij veel aandacht voor kwaliteit door in hun werkwijze structureel na te denken over wat ze doen. Wij zijn voor hen dan ook op zoek naar een medewerker die wil begrijpen wat hij/zij doet.

Functieomschrijving
Bij dit kantoor ga je als assistent accountant werken voor middelgrote tot grote ondernemingen in het MKB. Voor deze klanten verzorg je de administraties, stel je aangiften op en stel je jaarrekeningen samen. Hierbij heb je regelmatig contact met de klanten. Het kantoor beschikt tevens over een vergunning voor het uitvoeren van wettelijke controles, naast de administratieve en samenstelwerkzaamheden zal je daarnaast dan ook een deel van je tijd besteden aan het uitvoeren van controleopdrachten. Hierbij krijg je de ruimte om alle werkzaamheden op te pakken en eigen te maken met meerdere ervaren collega’s in de buurt die je bijstaan als je ze nodig hebt.

Functie-eisen

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar kandidaten die beschikken over:

  • Een afgeronde Bachelor of Master in de richting van Accountancy, Bedrijfseconomie of vergelijkbaar;
  • Enige ervaring (of wat meer) en zich verder willen ontwikkelen in de accountancy;
  • Goede communicatieve vaardigheden en in staat zijn om prioriteiten te stellen;
  • Directe communicatie kunnen waarderen en gericht zijn op de inhoud.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant RA.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures-assistent-accountant-ra.html

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden
Bij dit kantoor zal je naast een salaris dat passend is bij je kennis en ervaring de mogelijkheid krijgen om je te ontwikkelen in het vak onder begeleiding van 2 ervaren accountants en goede aanvullende voorwaarden. Salaris ligt indicatief tussen de € 2200 en € 3000.

Source: Rousch