Geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Den Haag, ZH

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een accountantskantoor gevestigd op een mooie locatie in hartje Den Haag. De diensten variëren van accountancywerkzaamheden tot aan administratieve werkzaamheden en fiscaliteit. De klantenportefeuille is divers en bestaat uit MKB-ondernemingen, stichtingen en overheidsinstellingen. Binnen het kantoor heerst er een prettige en informele werksfeer. Er is een hecht team werkzaam en met regelmaat worden er vrijdagmiddag borrels en gezamenlijke lunches georganiseerd. Verder wordt een goede balans tussen werk en privé hier als belangrijk gezien. Om dit te stimuleren kun je als medewerker jouw werkdagen flexibel indelen.

Functieomschrijving

Wegens groei van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een assistent accountant voor binnen de samenstelpraktijk. Van belang is dat je graag een diverse functie uitvoert, waarbij je aan de slag zal gaan met onderstaande werkzaamheden:

  • Jaarrekeningen samenstellen;
  • De ondernemers ondersteunen op administratief vlak;
  • Fiscale aangiften verzorgen (ib, ob en VpB);
  • Adviesmogelijkheden signaleren en hierop inspelen;
  • Ondersteunende werkzaamheden uitvoeren voor de relatiebeheerders.

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde HBO accountancy studie en bent sinds minimaal 3 jaar werkzaam binnen de accountancy branche. Je bent gemotiveerd, communicatief vaardig en gaat graag kwaliteits- en servicegericht te werk.

Past bovenstaande omschrijving bij jou? Ik kom graag met je in contact.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant  

Arbeidsvoorwaarden
Jouw salaris ligt tussen de € 2.500 en € 3.000 en wordt gebaseerd op de kennis en ervaring die je meebrengt. Daarnaast zijn er goede aanvullende voorwaarden waaronder een verzorgde lunch, pensioenregeling en opleidingsbudget.

Source: Rousch