FUNCTIEBESCHRIJVING
SALARIS
€2200 - €3275 /
FUNCTIETYPE
Fulltime
LOCATIE
AMSTERDAM, NH
GEPLAATST
30+ dagen geleden

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Groot internationaal advocatenkantoor.

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven ondersteuner die organisatorisch sterk is? Werk je graag samen in een professioneel team met eigen verantwoordelijkheden? Zou jij graag voor een groot internationaal advocaten kantoor willen werken? Dan is dit jouw baan!


Voor een internationaal advocatenkantoor, zijn we op zoek naar een Assistant (secretaresse) voor de praktijkgroep Tax.

In deze uitdagende en afwisselende functie maak je deel uit van een team van 3 assistants. De assistants zijn verantwoordelijk voor de secretariële ondersteuning van de verschillende advocaten en worden direct aangestuurd door een teamleader. Samen met het team lever je een grote bijdrage aan de kwaliteit van de praktijkgroep Tax en de dienstverlening van het kantoor.

In deze rol werk je mee in de dagelijkse praktijk van de advocaten, draagt zorg voor efficiënt agendabeheer en het plannen en voorbereiden van afspraken en vergaderingen. Je zorgt voor correcte dossieropbouw en behandelt de daarbij behorende inkomende en uitgaande stukken. Je behandelt veel verschillende zaken tegelijkertijd en verwerkt deze zelfstandig. In dat kader wordt van jou een grote mate van nauwkeurigheid, zelfstandigheid en flexibiliteit verwacht.

Wat zoeken wij?

 • Minimaal een afgeronde mbo opleiding;
 • Minimaal een jaar werkervaring als secretaresse of assistant, bij voorkeur binnen advocatuur of zakelijke dienstverlening;
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
 • Beheersing van het MS Office pakket;
 • Je bent proactief, stressbestendig, flexibel, ook voor wat betreft het inspringen bij en overnemen van taken van collega's.


Verder:

 • Je bent een teamplayer, die ook in staat is zelfstandig te werken en taken naar eigen inzicht te prioriteren.
 • Heb je een cliëntgerichte en collegiale instelling;
 • Ben je bereid je binnen het juridisch secretariële vak te blijven ontwikkelen;
 • Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit.


Wat biedt onze opdrachtgever?

 • Een uitdagende en afwisselende functie, met de mogelijkheid jezelf te ontplooien; * Een goede werksfeer en een fijne werkomgeving in een prachtig nieuw gebouw, dat is gericht op transparantie en samenwerking.
 • Natuurlijk ook een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waar wij je graag meer over vertellen.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.