Asset Manager Wegen

Waterschap Hollandse Delta

Ridderkerk

FUNCTIEBESCHRIJVING
LOCATIE
Ridderkerk
GEPLAATST
30+ dagen geleden
Als Asset Manager Wegen maak je onderdeel uit van het Assetteam Wegen. Dit team bestaat uit 7 personen. Samen met jouw collega’s werk je aan de wegen en de verkeerinstallaties.
De afdeling Regie Assetmanagement werkt vanuit de assetmanagement filosofie en stuurt op de prestaties van de assets van het waterschap en zorgt dat deze ook in de toekomst goed blijven functioneren. De taak van de afdeling Regie Assetmanagement is o.a. om alle werkzaamheden ten behoeve van het duurzaam onderhouden, bedienen en vernieuwen van de assets uit te werken en te programmeren.

Bij waterschap Hollandse Delta ben jij als Asset Manager Wegen verantwoordelijk voor het optimaal beheren van onze wegen en verkeersinstallaties. Rekening houdend met het spanningsveld tussen prestatie, risico en kosten, vertaalt assetmanagement strategische doelstellingen naar operationeel beleid. Vanuit Assetmanagement vindt regievoering plaats op het sluiten van de PDCA-cyclus van onze assets. Dit houdt in dat je programmeert, controleert, analyseert, adviseert, evalueert en bijstuurt. Je stuurt functioneel je assetteam aan en zorgt in nauwe verbinding met dit team dat je assets worden gemanaged. Je bewaakt de realisatie doelstellingen m.b.t. nieuwbouw, onderhoud en beheer op systeemniveau en bent verantwoordelijk voor het opstellen van een meerjarig Assetmanagementplan. Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming van kaders voor nieuwbouw, bediening, onderhoud en beheer. Je draagt bij aan de ontwikkeling van assetmanagement binnen het Waterschap. Een voornaam onderdeel in je functie is tot slot dat je namens het assetteam wegen gesprekspartner bent voor Directie en Bestuur.


Als Asset Manager Wegen ben je sterk in proces denken ben je op oplossingsgericht en communicatief vaardig.
  • Je hebt minimaal HBO werk en denk niveau, bij voorkeur in een technische richting.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het managen van Assets binnen wegen.
  • De afgelopen jaren heb je bewezen op verschillenden niveaus te kunnen adviseren.
Je komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:
  • een bruto maandsalaris tussen € 4.580,- en € 6.586,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • een contract voor 36 uur per week;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van € 6.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
  • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.
Ben jij dé Asset Manager Wegen die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Over het bedrijf

Waterschap Hollandse Delta