Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

2 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Wil jij aan de slag als assemblagemedewerker voor € 15,05 per uur bij de marktleider op het gebied van landbouwwerktuigen? Dat kan bij Kuhn in Geldrop.

wat bieden wij jou
  • Een salaris tussen € 2450 - € 2840 bruto per maand
  • Fulltime baan in dagdienst van 07:00 tot 15:30
  • Reiskostenvergoeding tot 40 kilometer enkele reis
  • ADV-toeslag van 5% over ieder gewerkt uur
  • Een baan voor langere tijd
wie ben jij

Je bent de ideale assemblagemedewerker als:

  • Je secuur en zelfstandig werkt
  • Je technische ervaring hebt
  • Je goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal hebt
  • Je over sleutelervaring beschikt
  • Je mechanische achtergrond hebt
wat ga je doen

Als assemblagemedewerker bij Kuhn werk je aan landbouwmachines en ben je onderdeel van de montageafdeling. Je verricht zowel mechanische als elektrotechnische werkzaamheden. Samen met jou gaan we kijken welke werkzaamheden het beste bij je passen. Je begint bijvoorbeeld bij de wat kleinere machines. Wanneer je meer ervaring hebt, kun je ook op een andere plek binnen de montageafdeling aan de slag.

Naast het bouwen aan deze enorme voertuigen, denk je mee in de verbetering van de werk- en of montageprocessen en technieken. En ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van het gereedschap. Alle voertuigen worden op basis van een technische tekening gebouwd/geassembleerd. Het is dus erg belangrijk dat je een technische tekening af kunt lezen. Kuhn verwacht van zijn werknemer dat hij of zij meedenkt en verantwoordelijkheid draagt voor zijn of haar werkzaamheden.

waar ga je werken

Als assemblagemedewerker bij Kuhn maak je landbouwmachines zoals balenpersen, balenwikkelaars en maaiers. Het is niet erg als deze termen je niets zeggen. Kuhn vindt het belangrijk dat je technisch ervaring hebt en graag met je handen bezig bent.

Geïnteresseerd om aan de slag te gaan als assemblagemedewerker? Het enige wat je moet doen is solliciteren via onderstaande 'solliciteren' knop. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons via onderstaande gegevens.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!


Over het bedrijf

R
R
R
R

Randstad

Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn, zodat jij kunt #wordenwiejebent.

#wordenwiejebent gaat over de ontwikkeling van je loopbaan, over ontdekken wat je droombaan is.

Ontdek wat we voor jóu kunnen betekenen!   

Bedrijfsgrootte

1500 t/m 1999 werknemers

Opgericht

1960