ASP.NET CORE developer Fullstack / Intern

Career Value BV

Rotterdam, ZH

FUNCTIEBESCHRIJVING
SALARIS
€2000 - €3000 / Per maand
FUNCTIETYPE
Rotterdam, ZH, NL
Fulltime
LOCATIE
Rotterdam, ZH
GEPLAATST
30+ dagen geleden
Bedrijfsomschrijving

Mijn klant houdt zich bezig met alleen maar maatwerk software. Door de flexibiliteit van de developers bedienen ze bijna elke markt; van start-ups tot aan de grotere internationaal georiënteerde bedrijven. Bepaalde applicaties zijn standaard geworden en worden als totaalpakket aan de klant aangeboden. Andere applicaties worden maandelijks onder de loep genomen. Kortom: genoeg uitdaging voor een .NET Developer.

Je komt te werken in een gezellig team van ongeveer 20 mensen met een platte structuur. Er wordt veel voor het personeel geregeld en regelmatig ga je met het team op pad. Je collega's zijn IT minded mensen. Het gaat hier om een leuke en informele organisatie waar je als ontwikkelaar veel kunt leren. Je krijgt hier de mogelijkheid om onder supervisie projecten op te gaan pakken en jezelf verder te ontwikkelen in het .NET development vakgebied. Uiteraard is er ook ruimte voor de meer ervaren kandidaat.

Functieomschrijving

Als .NET developer is geen dag hetzelfde bij deze werkgever. Dat komt door de vele projecten waar je dagelijks mee bezig bent. Bijna iedere dag ben je weer bezig met iets nieuws en dat is niet alleen fijn voor de klant, maar ook vooral voor jou aangezien je continu met verschillende (nieuwe) technieken mag gaan werken als Microsoft .NET Software Developer.

In deze functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van de bestaande websites en webapplicaties maar ook complete software pakketten gericht op bijvoorbeeld CRM. Je loopt hiernaast mee in het ontwikkeltraject om nieuwe / vernieuwde applicaties te ontwikkelen en hiermee de oudere applicaties te vervangen.

Naast werken in projecten heb je focus op verbetering van de software en het optimaliseren van de beheersbaarheid. Je voert zelf verbeteringen door aan de software en samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de architectuur, kwaliteit en beheersbaarheid van het software landschap. De afdeling development bestaat uit 6 vaste medewerkers met een gemiddelde leeftijd van rond de 30 jaar.
 

Functie-eisen

- Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding HBO Informatica of soortgelijke;
- Je hebt in ieder geval goede basiskennis van ASP.NET CORE, C#, SQL, HTML, CSS en Javascript, Angular
- Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe technologie, en hebt ervaring met .NET software ontwikkeling;
- Je hebt gewerkt met verschillende Tools, Libraries en Design Patterns.

Arbeidsvoorwaarden

Prima secundaire arbeidsvoorwaarden! Veel doorgroeimogelijkheden en een zeer leuk team met een hoog kennisniveau. Naast een gezellige sfeer is er een hecht teamgevoel. Je doet het hier echt samen!

Interesse? Neem dan contact op met Kjell Treffers via telefoon op: +31 (0)6 57 57 85 48 of via mail op: kjell@careervalue.nl! 

Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Kjell Treffers of mail uw CV naar: kjell@careervalue.nl.

Over het bedrijf

Career Value BV

BRANCHE
Computer/IT Services