Functietype

Fulltime

geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Wijchen, GE

Beschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de Microsoft Dynamics NAV (Navision) omgevingen en andere applicaties.

Je bent projectleider bij eventuele (her)implementaties van Navision en andere (gekoppelde) applicaties op al onze (distributie)locaties. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse procesoptimalisatie en integratie en bent contactpersoon voor softwareleveranciers.

Daarnaast inventariseer je gebruikerswensen en vertaalt dit naar functionele ontwerpen voor de ontwikkelaars. Je test nieuwe functionaliteiten en implementeert ze. Jij doet zelfstandig aanpassingen in het systeem, verhelpt problemen, biedt ondersteuning, adviseert en traint de gebruikers omtrent het gebruik van applicaties via mail, telefoon, online en op locatie.
Daarnaast adviseer je de directie omtrent benodigde of gewenste software en aanpassingen o.a. door het bijhouden van en inspelen op technische ontwikkelingen. De afdeling bestaat uit 2 medewerkers die zorgdragen voor helpdesk, systeembeheer en applicatiebeheer.

Je hebt een zelfstandige functie en rapporteert aan de directie.

Functie-eisen:

  • HBO werk- en denkniveau, gericht op ICT, verkregen door opleiding en/of ervaring
  • Ruime werkervaring in complexe applicaties, het beheren van ERP-systemen (bij voorkeur Microsoft Dynamics NAV) en het optimaliseren van bedrijfsprocessen
  • Kennis van Advanced Forms, Easy Invoice, EDI, Exsion, Power BI, SQL is een pré
  • Goede kennis van IT infrastructuren en toekomstige ontwikkelingen
  • Communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels
  • Service- en oplossingsgericht, stressbestendig, flexibel, proactief en een enthousiaste werkhouding

Spreekt het bovenstaande jou aan en voldoe jij aan het profiel? Mail jouw CV naar mkoning@itrecruitment.nl

Website: www.itrecruitment.nl