Type functie

Fulltime

Geplaatst op

5 dagen geleden

Beschrijving

Ben jij basisarts en heb jij affiniteit met de doelgroep ouderen? Voor een grote zorginstelling in de ouderenzorg, in de regio van Rotterdam, zijn wij op zoek naar een ANIOS ouderengeneeskunde voor 32-36 uur per week. Er zijn verschillende sectoren waar je kunt werken, zoals revalidatie, psychogeriatrie, somatiek en NAH. Dit maakt jouw werk als basisarts divers en hierdoor kun je jezelf ontwikkelen in verschillende leergebieden.

Waar kom je te werken?

De afdeling waar jij komt te werken, hangt af van jouw wensen, affiniteit en ervaring. Je werkt in een team waar fijn met elkaar wordt samengewerkt en waarbij je goede supervisie krijgt van jouw collega´s. Er wordt gewerkt op een open en laagdrempelige manier en je hebt veel vrijheid om eigen inzichten toe te passen. Binnen de sector zijn er veel ontwikkelingen en initiatieven ter verbetering van de werkzaamheden. Dit wordt door jou en jouw collega’s geïnitieerd en opgepakt.

Jouw werkzaamheden als ANIOS Ouderengeneeskunde

Als ANIOS ouderengeneeskunde lever jij een actieve bijdrage aan het opname- en ontslagbeleid van patiënten/bewoners. Daarnaast bied jij directe zorg aan patiënten/bewoners en onderhoud je relaties en contacten met specialisten en huisartsen. Tevens participeer je in een multidisciplinair team en haal je energie uit het cliëntcontact en bevorder je de kwaliteit van het leven van de cliënt.

Wij vragen:

  • Een afgeronde opleiding Geneeskunde en een geldige BIG-registratie;
  • Affiniteit met de doelgroep;
  • Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wij bieden:

  • Een brutosalarisindicatie van minimaal €4.009 en maximaal €5.584 op basis van een fulltime dienstverband;
  • Een leaseauto bij een dienstverband op basis van detachering van minimaal 24 uur per week;
  • Indien je geen gebruik maakt van een leaseauto een reiskostenvergoeding;
  • Kennismakingsgesprek in Rotterdam indien gewenst en anders via Skype.

#tmi