Type functie

Fulltime

Geplaatst op

3 dagen geleden

Beschrijving

Ben jij ANIOS en zou jij tijdelijk of structureel aan de slag willen in de hyperbare geneeskunde? Dan hebben wij in de omgeving van Hoogeveen een interessante mogelijkheid voor jou. Interesse? Neem dan contact op.

Waar kom jij als ANIOS hyperbare geneeskunde te werken?

Jij gaat als ANIOS hyperbare geneeskunde aan de slag bij een gespecialiseerde kliniek in de omgeving van Hoogveen. Als ANIOS hyperbare geneeskunde word jij onderdeel van het behandelteam. De kliniek richt zich specifiek om hyperbare zuurstoftherapie. Hyperbare zuurstoftherapie zorgt ervoor dat het zuurstoftekort wordt opgeheven in het beschadigde weefsel. Het is een techniek de veel wordt toegepast bij oncologie -en diabetespatiënten.

Wat ga je doen als ANIOS hyperbare geneeskunde

Als ANIOS hyperbare geneeskunde vorm je de spil in het behandelteam waarbij je tezamen met verpleegkundigen verantwoordelijk bent voor indicatiestelling, intake, behandeling en nazorg. Je bent betrokken bij de wondzorg en verantwoordelijk voor een heldere communicatie met diverse verwijzers. Het initiëren van en participeren in wetenschappelijk onderzoek wordt gestimuleerd. Verder representeer je de organisatie bij externe gelegenheden door het geven van voorlichting. Naast training op de werkplek zorgt de organisatie voor aanvullende opleidingen binnen het werkgebied.

Wie zoeken we

Wij zijn bij voorkeur op zoek naar een ANIOS die fulltime beschikbaar is per 1 november (parttime is bespreekbaar). Het betreft in eerste instantie een tijdelijke dienstverband. Ben jij ZZP-er dan nodigen wij je ook uit om te reageren.

Jouw profiel:

  • Jij hebt jouw Geneeskunde opleiding afgerond;
  • Jij bent voor 16-40 uur per week beschikbaar;
  • Jij bent in bezit van een rijbewijs;
  • Jij bent minimaal 4-6 maanden beschikbaar.

Wij bieden:

  • Een tijdelijke baan binnen het boeiende vakgebied hyperbare geneeskunde;
  • Arbeidsvoorwaarden op basis van de geldende cao ziekenhuizen;
  • Mogelijkheid voor een leaseauto bij een dienstverband van minimaal 24 uur.

Kennismakingsgesprek is op locatie Zwolle, Groningen of Assen.

#tmi