Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Je gaat begeleiding bieden aan twee jongeren (broer en zus) met ernstige gedragsproblematiek en daarnaast ook lichamelijke problematiek. Jij gaat ze ondersteunen in het weekend voor minimaal 4 uur per week. De wens bestaat om dit aan te vullen met ondersteuning doordeweeks na het verblijf bij kinderdagcentrum de Joriskring.
Je geeft als ambulant begeleider vorm aan de vrije tijdsbesteding van de jongeren. Hierbij werk je altijd vanuit de opgestelde doelen van het integrale zorgplan waarin je nauw samenwerkt met de begeleiders van kinderdagcentrum de Joriskring.

Wat vragen wij?

 • Je hebt minimaal een afgerond mbo-4 diploma binnen het pedagogische werkveld, zoals MMZ niveau 4.
 • Je hebt ervaring in het begeleiden van kinderen met ernstige gedragsproblematiek en daarnaast lichamelijke problematiek en je beschikt over aantoonbare ervaring op het gebied van de gehandicaptenzorg in de leeftijd van 0-18 jaar.
 • Je bent bekend met epilepsie.
 • Je spreekt bij voorkeur Nederlands en Arabisch.
 • Je bent inzetbaar in het weekend.

Wat bieden wij?

 • Je gaat in een kleine groep collegas werken aan kennisontwikkeling d.m.v. intervisie.
 • Je gaat aan de slag met jouw toekomst; een goede gezondheid qua lichaam en geest met werk dat bij je past d.m.v. een persoonlijk plan. Wij ondersteunen je hierbij met een coach.
 • Je krijgt een aanstelling voor de duur van ëën jaar, met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Een aanstelling voor minimaal 4 uur per week in het weekend. Uitbreiding is mogelijk door bijvoorbeeld doordeweeks flexibel te werken op het kinderdagcentrum de Joriskring. Hierover gaan we graag met je in gesprek.
 • Je wordt aangesteld in schaal 35 volgens cao Gehandicaptenzorg (min. 1.861,- en max 2.766,- bij 36 uur)
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering conform cao Gehandicaptenzorg.
 • Je kan voordelen ontvangen bij de aanschaf van een (elektrische-)fiets, computer, tablet, mobiele telefoon en dergelijke.
 • Tevens bieden wij de mogelijkheid om met belastingvoordeel jaarlijks (een gedeelte van) een eventuele studieschuld af te lossen.

Over Lievegoed

Wij bieden, op basis van onze antroposofische identiteit, de best passende specialistische behandeling en begeleiding aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, mensen met niet aangeboren hersenletsel en problemen op het gebied van psychiatrie en/of verslaving of een combinatie hiervan.

Ieder mens, ook de mens met een aandoening of beperking, kent eigen groeimogelijkheden. Bij Lievegoed weten we uit ervaring dat een mens uit meer bestaat dan alleen de beperking of het probleem. Wij richten ons niet alleen op wat niet goed gaat, maar vooral op wat er wel goed gaat en op het versterken van het gezonde. Bij ons wordt heel de mens gezien. Ieder mens is in de kern gezond en we gaan uit van de eigenheid van ieder mens. We leggen het accent op kwaliteiten, talenten, wensen en mogelijkheden van mensen. Onze motto is; Je bent meer dan je denkt!

De zorg die wij bieden draait om vragen en behoeften van onze cliënten in een helende, verzorgde en verzorgende gemeenschap (caring community). Daar ligt voor ons de basis voor kwaliteit van leven. Een mens is immers alleen mens in relatie tot anderen. Wij richten ons daarom zowel op het individu als ook op het individu in verbondenheid met de gemeenschap. In balans komen beide tot bloei. Wij geloven in de kracht van ritmes en rituelen, kunst en cultuur, contact met de natuur, gezonde leefstijl, duurzaamheid, gezond makend werk en zingeving met ruimte voor spiritualiteit. Deze waarden geven ons voortdurend richting in alles wat we doen. Niemand werkt hier toevallig. Of het nu om behandelaren en zorgmedewerkers gaat, of om iemand achter de schermen, bij een secretariaat, in de administratie of de facilitaire dienst. Het werken bij Lievegoed is een bewuste keuze, en dat merk je.

Voor het ambulante team in Amsterdam zoeken wij een ambulant begeleider.

Enthousiast?

Enthousiast? Vul het sollicitatieformulier in en we nemen contact met je op.ë (vacaturenummer: 2020-050)

Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Judith Tempelman, locatiecoërdinator, mobiel 06-52380636.


Over het bedrijf

L
L
L
L

Lievegoed

Het ontwikkelen en versterken van eigen kracht en gezondheid door antroposofische behandeling en begeleiding

Deze missie vormt voor ons de leidraad bij onze zorgverlening, onze behandelingen en ons beleid. De antroposofie ziet de wereld meer dan een werkelijkheid die je door enkel tellen, wegen en meten kunt kennen of verklaren. De antroposofie gaat ook uit van een niet materiële werkelijkheid, een geestelijke realiteit, die één geheel vormt met alles wat onze fysieke zintuigen kunnen waarnemen. Ons motto luidt dan ook:
"Je bent meer dan je denkt"

Wij bieden, op basis van onze antroposofische identiteit, de best passende specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel en problemen op het gebied van psychiatrie en/of verslaving. Bij de begeleiding en behandeling staat de individuele ontwikkeling centraal. Ieder mens, ook de mens met een aandoening of beperking, kent eigen groeimogelijkheden. Bij Lievegoed weten we uit ervaring dat een mens uit meer bestaat dan alleen deze beperking of probleem. Wij richten ons niet alleen op wat niet goed gaat, maar vooral op wat er wel goed gaat en op het versterken van het gezonde.
Heel de mens

Bij ons wordt “heel de mens” gezien. Ieder mens is in de kern gezond en we gaan uit van de eigenheid van ieder mens. We leggen het accent op kwaliteiten, talenten, wensen en mogelijkheden van mensen.

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers