Salaris

€2.3k - €2.7k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

2 dagen geleden

Beschrijving


Allround Operator | 2-ploegendienst

Wat ga je doen als allround operator?

In jouw rol als allround operator bewaak je het productieproces en werk je mee aan 1e lijns onderhoud en storingen. Je zal in 2-ploegendienst werken en rapporteert aan de teamleider. Bovendien bestaan je werkzaamheden uit het controleren, instellen en bedienen van de productiemachines.

Wat wordt jou geboden?

Een prettige werkgever met concrete doorgroeimogelijkheden:

  • Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd;
  • Ploegentoeslag 13,25%, 3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw;
  • Learning on the job, trainingen en certificaten.

Wat wordt er van jou verwacht?

Je hebt een relevante afgeronde MBO opleiding:
  • Een aantal jaren ervaring als allround operator;
  • Je wilt in een productieomgeving werken en kan stof snel eigen maken;
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • Je hebt kennis van PLC.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een internationaal bekend producent van keramische bouw- en bestratingsmaterialen. Het bedrijf is enorm begaan met haar personeel en zorgt ervoor dat zij de juiste begeleiding, trainingen en certificeringen krijgen. Er is ruim gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen je eigen vakgebied. De organisatie hanteren 3 kernwaarden; durf, inzet en zorg en vormen de basis van het werk.

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.

Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via +31 (0) 10 754 27 77. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

FOUR life sciences | the recruitment scientists

Locatie

Zaltbommel

Contactpersoon

Bilkan Göktaş
✆: +31 (0)10 754 27 77
✉:

bilkan.goktas@fourlifesciences.comOver het bedrijf

L
L
L
L

Life Sciences

Four Life Sciences is een internationale life science recruitment consultancy in Nederland, België en Duitsland voor ervaren professionals met een life sciences achtergrond. Four Life Sciences focust zich op Maintenance, Food, Production, Quality, Supply Chain en Sales professionals in Life Sciences.

Four Life Sciences is een internationaal Recruitment Consultancy met vele contacten door heel Nederland. Bedrijven, kandidaten en partners die ons door het hele land helpen aan de leukste vacatures en de beste Life Science professionals.

Zo kunnen wij gegarandeerd de beste match maken tussen opdrachtgever en kandidaat. Marktkennis is essentieel voor het samenbrengen van kandidaten en opdrachtgevers. Om die reden focust Four Life Sciences zich op de markten; gezondheid,medische tools, FMCG, onderzoek, biotechnologie, farmaceutisch, chemie, landbouw en voeding. Met onze professionals en ervaring, garanderen wij kwaliteit en grondige kennis van de markt.

Bedrijfsgrootte

20 t/m 49 werknemers