Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Voor een bedrijf in Leende dat gespecialiseerd is in de in- en verkoop van gebruikte horeca-apparatuur, zijn wij op zoek naar een fulltime allround monteur. Je bent in deze functie van A tot Z verantwoordelijk voor het verkoopklaar maken van keukens en keukenapparatuur. Daarbij kom je allerlei technische aspecten tegen, dus technisch inzicht is belangrijk.

Wat ga je doen?

De keukenapparatuur die binnen komt, kijk je helemaal na, zodat het in de showroom geplaatst kan worden. Waar nodig vervang je onderdelen of repareer je een kabel. De verkochte apparatuur test je voor transport nogmaals. Indien nodig help je met monteren en zorg je ervoor dat de klant helemaal blij is met z’n aankoop.

Wie ben jij?

Jij hebt affiniteit en ervaring met elektronica. Je bent fysiek sterk en hebt geen problemen met het tillen van zware keukenapparatuur. Je bent flexibel, soms spring je bij op een andere afdeling. Daarnaast ben je gezellig en collegiaal en pas je goed in het team.

Wat krijg je?

Een leuke fulltime baan waarbij je rechtstreeks in dienst komt bij de opdrachtgever. Je komt terecht in een gezellig en informeel team van verkopers, technisch medewerkers, een algemeen monteur en koelmonteurs. Het salaris ligt tussen de €2600,- en €3000,- bruto per maand. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn helemaal prima, o.a. met een pensioenregeling en 24 vakantiedagen. Je hoeft geen storingsdienst te draaien, geen weekenden te werken en (een enkele uitzondering daargelaten) je werkt van half 9 tot 5. Het motto is: “doe wat je kan, niet waar je voor geleerd hebt!”. Je krijgt dus alle mogelijkheden om je te ontwikkelen. Ook worden er regelmatig leuke uitjes, borrels en etentjes georganiseerd. Logisch voor een horecabedrijf!

Wie is onze opdrachtgever?

Een bedrijf dat gespecialiseerd is in de in- en verkoop van gebruikte horeca-apparatuur, zoals vaatwasmachines, koel- en vriesapparatuur, ovens, keukenmachines enz. Het bedrijf wordt geleid door een echtpaar, dat tevens eigenaar is van het bedrijf. Alle activiteiten vinden plaats vanuit het pand in Leende.
Ben jij klaar voor deze uitdaging? Stuur dan snel je cv naar Joyce@inhuren.com of bel naar 085 - 488 1140
Source: Inhuren.com