Type functie

Fulltime

Geplaatst op

10 dagen geleden

Beschrijving


Allround monteur dagdienst | Leimuiden | € 40 - €50k

Wat ga je doen als Allround monteur ?

Je gaat als Allround monteur aan de slag binnen een technische omgeving. Binnen de technische dienst ben je een echte technische duizendpoot. Je bent hier verantwoordelijk voor het gebouw -, proces- en productie installaties, daarbij houdt je dagelijks bezig met elektrische storingen op te lossen.

Wat wordt jou geboden als Allround monteur ?

 • Een gunstig loon tussen de €40 en €50k per jaar ;
 • Bij een vast contract een 13e maand;
 • Opleidingsmogelijkheden om jou up to date te houden;
 • Een organisatie die initiatief en zelfstandigheid aanspoort.

  Wat wordt er van jou verwacht als Allround monteur ?
 • Technische achtergrond/ opleiding in de richting van elektrotechniek, mechatronica, werktuigbouwkunde of iets dergelijks
 • Relevantie werkervaring, bij voorkeur in de industrie of logistiek.
 • Kennis van koeltechniek (PSG13 ammoniak) is een pre
 • Een doorzetter en communicatief sterk.

  Waar ga je werken als Allround monteur ?

  Onze klant is een specialist voor bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Je komt te werken in een super gezellig team en het bedrijf houdt zich dagelijks bezig met het ontwikkelen van hun personeel.

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via 010 754 27 77. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

  FOUR life sciences | the recruitment scientists

  Locatie

  Leimuiden

  Contactpersoon

  Dennis Sassenburg
  T: +31 (0)10 754 2777
  E: dennis.sassenburg@fourlifesciences.comOver het bedrijf

L
L
L
L

Life Sciences

Four Life Sciences is een internationale life science recruitment consultancy in Nederland, België en Duitsland voor ervaren professionals met een life sciences achtergrond. Four Life Sciences focust zich op Maintenance, Food, Production, Quality, Supply Chain en Sales professionals in Life Sciences.

Four Life Sciences is een internationaal Recruitment Consultancy met vele contacten door heel Nederland. Bedrijven, kandidaten en partners die ons door het hele land helpen aan de leukste vacatures en de beste Life Science professionals.

Zo kunnen wij gegarandeerd de beste match maken tussen opdrachtgever en kandidaat. Marktkennis is essentieel voor het samenbrengen van kandidaten en opdrachtgevers. Om die reden focust Four Life Sciences zich op de markten; gezondheid,medische tools, FMCG, onderzoek, biotechnologie, farmaceutisch, chemie, landbouw en voeding. Met onze professionals en ervaring, garanderen wij kwaliteit en grondige kennis van de markt.

Bedrijfsgrootte

20 t/m 49 werknemers