Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Als Adviseur Openbare ruimte ga jij met diverse vraagstukken aan de slag om het beheer van de openbare ruimte te optimaliseren. Vanuit de buitendienst zal je verschillende soorten data krijgen, die je vervolgens gaat verwerken. Op basis van deze analyse zal je, in samenwerking met een ervaren Adviseur, een advies uitbrengen richting de opdrachtgever.

Functie-eisen
Heb je affiniteit met het beheren van de Openbare ruimte? Ben je leergierig of heb je al enige ervaring op het gebied van advisering? Als je daarnaast ook nog eens bekend met ArcGIS, dan zou ik graag met je in contact komen om de mogelijkheden te bespreken.

Arbeidsvoorwaarden
Naast dat je meer dan voldoende ruimte krijgt voor zelfontwikkeling, door middel van een persoonsgebonden opleidingsbudget en begeleiding vanuit de opdrachtgever, zal je ook nog eens een prima salaris krijgen. Als klapper op de vuurpijl krijg je ook nog beschikking over vakantiegeld en een pensioenregeling.

Contactinformatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met:

Joost van den Heuvel
Telefoon: 0657737516
E-mail: joost@nivelgroep.nl

Over Nivel
Dit ingenieursbureau houdt zich bezig met het dagelijks beheer van de openbare ruimte voor zowel groen als grijs. Met een landelijke dekking wordt gewerkt voor diverse opdrachtgevers door het hele land. Zij verzorgen inspecties, beheer, advies en coördinatie. Het betreft een jonge club met veel ervaring waarin vakmensen met passie voor het vak werken.
Source: Nivel