Geplaatst op

27 dagen geleden

Beschrijving

Functie­omschrijving

Is de administratie van het nieuwe Financieel Dienstencentrum van het SSC DJI betrouwbaar, rechtmatig, doelmatig en klantgericht? Die vraag staat centraal in jouw werk als adviseur interne controle. Mede dankzij jou hebben we goed in beeld of we op koers liggen en waar we eventueel moeten bijsturen.

Als adviseur interne controle toets jij of de activiteiten die we uitvoeren voldoen aan de afspraken in de dienstverleningsovereenkomst en de juiste kwaliteit hebben. Door het toetsen van de administratie bevorder je de interne beheersing van het Financieel Dienstencentrum én de samenwerking met andere onderdelen van het SSC DJI. In opdracht van de Senior adviseur interne controle zet je analyses en audits op en voert ze uit. Samen adviseer je over de uitkomsten van financiële- en procesaudits.


In jouw rol als adviseur interne controle ben je onderdeel van het zogenaamde  ‘three lines of defence’- model samen met de interne controle van de klanten van het Financieel Dienstencentrum – het NFI, Justis, de IND en Dienst Justitiële Inrichtingen – én met de directie Financieel-Economische Zaken en de Auditdienst Rijk. Via deze samenwerking geef je invulling aan het control framework, bewaak je de kwaliteit en help je het Financieel Dienstencentrum om zijn doelstellingen te behalen. Je neemt onze stakeholders mee door hen te laten zien waarom zaken volgens dit control framework gedaan moeten worden. Je denkt mee over hoe de interne controle en de nodige control frames worden ingericht. Er zijn nog legio kansen om interne controle op de kaart te zetten, dit is voor jou een uitdaging. In deze rol mag jij een positieve betweter zijn maar hebt altijd oog voor de relatie!

Functie-eisen

• Je hebt een relevant hbo-diploma of een wo-diploma, bijvoorbeeld richting accountancy.
• Je hebt 2 jaar ervaring met financiële- en procesaudits.
• Je hebt ervaring met het opzetten van controlframeworks.
• Je kunt zelfstandig werken.
• Je hebt ervaring met het toepassen van IT op audits.
• Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in je vakgebied.

Naast bovenstaande functie-eisen, zijn de competenties uit het Functiegebouw Rijk die horen bij de functiegroep Adviseur Bedrijfsvoering S10 van toepassing.

 

Arbeids­voorwaarden

  • Salaris­niveauschaal 10
  • Maand­salarisMin €2.756–Max. €4.430 (bruto)
  • Dienst­verbandArbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
  • Contract­duur1 jaar
  • Minimaal aantal uren per week32
  • Maximaal aantal uren per week36

Overige arbeids­voorwaarden

Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.
 

Bijzonderheden

  • Ben je in dienst van het Rijk en heb je een aanwijzing als Van-Werk-Naar-Werk- of (medisch) herplaatsingskandidaat? Voeg dan een voordracht van je leidinggevende of trajectmanager en een kopie van de aanwijzingsbrief bij je sollicitatie.
  • Om je sollicitatie in behandeling te kunnen nemen, ontvangen we graag je cv en motivatie.
     
Source: Ministerie van Justitie en Veiligheid