Administratief Medewerker

Walters People

Utrecht, UT

FUNCTIEBESCHRIJVING
SALARIS
€2000 - €2200 / Per maand
FUNCTIETYPE
Utrecht, UT, NL
Tijdelijk dienstverband, Freelance, Fulltime
LOCATIE
Utrecht, UT
GEPLAATST
30+ dagen geleden

Ben jij op zoek naar een baan waar jij voor tenminste een half jaar jouw administratieve skills kan toepassen en vergroten? Ben jij per direct beschikbaar voor minimaal 4 dagen per week en sta jij altijd open voor een uitdaging? Lees dan snel verder!

Voor een financiële dienstverlener op het gebied van terugvorderen van buitenlandse BTW en accijns, ben ik op zoek naar een administratief medewerker voor 4 (30 uur) of 5 (37,5 uur) dagen per week. De standplaats voor deze functie is Utrecht en het betreft een opdracht van tenminste een half jaar. Onze afdeling Tax Enquiries en Receivable Monitoring (TERM) bestaat uit een team van 5 medewerkers. Samen zorgen zij voor de afhandeling van de vragen die wij krijgen van de belastingdiensten. Alle verzoeken moeten afgehandeld worden binnen de deadline van meestal een maand.

Skills en opleiding
  • Werkervaring in een administratieve omgeving
  • Een echte teamspeler
  • Nauwkeurig, accuraat en secuur
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Per direct beschikbaar voor 4 of 5 dagen per week


Aanbod
  • Een leuke functie in een gezellig team
  • Functie voor tenminste 6 maanden
  • Salaris tussen de €2.000,- en €2.200,- op basis van een fulltime aanstelling (37,5 uur per week)
  • Werktijden van 08:30 tot 16:30

Ben jij de administratief medewerker die enthousiast wordt van het lezen van deze functie? Neem dan gelijk contact met mij op!

Over het bedrijf

Walters People

Walters People is specialist in de bemiddeling van zowel tijdelijke als tijdelijke naar vaste medewerkers binnen financiële en business support functies. Het is ons doel om zo snel mogelijk de perfecte match te vinden: de ideale kandidaat voor onze opdrachtgever en de meest passende baan voor onze kandidaat. Binnen 24 uur stellen wij de meest geschikte professional voor en daarmee voorzien wij in de dringende behoefte van onze klant aan personeel.

Walters People is actief in België, Frankrijk, Nederland en Spanje. In Nederland ligt onze focus op de regio´s Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

We groeien snel en zijn daarom op zoek naar recruitment consultants voor onze teams in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Ben jij commercieel ingesteld en wil je snel carrière maken binnen een dynamische organisatie? Ga naar onze website voor meer informatie over een carrière in recruitment en onze interne vacatures.

BEDRIJFSGROOTTE
100 t/m 499 werknemers
BRANCHE
Financial Services
SECUNDAIRE ARBEIDSVOORWAARDEN
Evenementen voor werknemers, Referral bonus, Flexibel rooster, Game kamer, Sport abonnement, Korting op mobiele telefoon, Kantine, Parkeren, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Reis kosten vergoeding, Reis kosten vergoeding voor OV, Vakantiedagen, Auto van de zaak, Werken vanuit huis
OPRICHTINGSJAAR
1985
WEBSITE
https://www.walterspeople.nl/