Salaris

€2,650 - €2,650

Functietype

Parttime

geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

SON, NB

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is nationaal werkzaam en gespecialiseerd in bodemonderzoek. Het voelt als een grote familie en iedereen spreekt elkaar bij de voornaam aan. Het bedrijf voert voor diverse opdrachtgevers onderzoeken uit. Het bedrijf telt ongeveer 80 medewerkers verdeeld over vier vestigingen. Tijdens kerst en oud en nieuw is het bedrijf gesloten en er wordt er 2 keer per jaar een bijeenkomst zoals een barbecue of kerstborrel georganiseerd.

Functieomschrijving
Samen met je vaste collega klaar jij de klus, jullie verantwoordelijkheid is het verzorgen van de facturatie voor de gehele onderneming. Ze bieden een werkweek tussen 20 en 28 uur, met een fulltime salaris tussen de € 2.300,- en € 2.650,- bruto per maand.

Je hebt ervaring in het verwerken van debiteuren gegevens, daarnaast ga je:
- Verrichten van facturatie voor verschillende afdelingen
- Interne communicatie over facturatie
- Debiteuren te woord staan via telefoon en mail contact
- Uitvoeren van controles
- Versturen van aanmaningen en voorgang hiervan bewaken

Heb je een cursus of training nodig om je werk beter uit te voeren, geen probleem bij dit bedrijf zorgen ze dat je optimaal kan functioneren in jouw nieuwe baan. De organisatie is bezig met een overgang naar een nieuw systeem. Dit betekent dat ze zowel met AX als Dynamics 365 Business Central werken. Ervaring in beide systemen heeft de voorkeur.

Heb je nog vragen? Of wil je solliciteren op de vacature van Administratief Medewerker Debiteuren? Neem dan contact op met Kristel via 0499-460130 of solliciteer via son@apspersoneel.nl

Functie-eisen
Wat bied jij ons?
- Je hebt minimaal drie tot zeven jaar ervaring in een soortgelijk functie
- Ervaring met het werken met software systemen zoals Navision, ERP of Business Central
- Je persoonlijkheid kun je omschrijven als behulpzaam, praktisch en je staat sterk in je schoenen

Arbeidsvoorwaarden
Wat kun je van ons verwachten?
- Minimale werkweek van 20 tot maximaal 28 uur per week
- Salaris tussen de € 2.300,- en € 2.650,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
- 25 vakantiedagen en 8 bonusdagen, genoeg tijd om leuke dingen naast je werk te doen
- Een functie waarin je samenwerkt met één directe collega
- Reiskosten woon-werk afstand
- Een Brabantse en open cultuur

Sollicitatieprocedure
De sollicitatieprocedure voor deze vacature wordt verzorgd door APS Personeelservices. Geïnteresseerden worden verzocht een CV met een begeleidend schrijven te richten aan:

son@apspersoneel.nl

of per post te versturen naar: APS Personeelservices, Heistraat 16, 5691 CA Son.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze consulenten op telefoonnummer 0499-460130 of kijk op onze website www.apspersoneel.nl. Wanneer je in aanmerking komt voor deze functie, nemen we binnen 7 dagen contact met je op.


Over het bedrijf

Company Logo APS Personeelservices
Company Logo APS Personeelservices
Company Logo APS Personeelservices
Company Logo APS Personeelservices

APS Personeelservices

APS Personeelservices is een familiebedrijf dat al sinds 1975 uitzendt, detacheert, werft en selecteert. Bewust richt APS zich niet op één branche; ons specialisme is kwaliteit, Persoonlijk contact met jou - de kandidaat- én met opdrachtgevers vinden we heel belangrijk. Daarmee garanderen we kwaliteit, al jaren.

APS Personeelservices biedt een breed scala aan bemiddelingsmogelijkheden. Hierin zijn zowel vaste, semi-vaste als flexibele constructies mogelijk. Maatwerk door vakbekwame consulenten, een vaste contactpersoon, een groot regionaal netwerk en meerdere certificeringen maakt.

APS de juiste partner op het gebied van personeelsbemiddeling. Als we een geschikte vacature voor je vinden, nodigen we je graag uit voor een kop koffie en kennismaking. We bespreken in een kennismakingsgesprek je opleiding, werkervaring en je wensen. Daarna bekijken we samen op welke manier APS je kan helpen jouw baan te vinden.

Bedrijfsgrootte

20 t/m 49 werknemers

Branche

Business Services - Other

Oprichtingsjaar

1987

Website

http://www.apspersoneel.nl