Administratief Medewerker Amsterdam

Projob B.V.

AMSTERDAM, NH

FUNCTIEBESCHRIJVING
SALARIS
€2017 - €2949 / Per maand
FUNCTIETYPE
AMSTERDAM, NH, NL
Fulltime, Parttime
LOCATIE
AMSTERDAM, NH
GEPLAATST
30+ dagen geleden
Bedrijfsomschrijving

Beroepsvereniging en belangenbehartiger. Deze organisatie bewaakt de kwaliteit van de opleidingen en organiseert na-en bijscholingen. Bevordert een zo hoog mogelijk niveau van deskundigheid en inteintegriteit.

Functieomschrijving

Maakt het correct uitvoeren van (leden)administratie op een gestructureerde wijze jou gelukkig? Kun je uitstekend zelfstandig werken, ben je communicatief sterk, accuraat en past een ondersteunende functie het best bij jou? Lees dan snel verder!


Onze opdrachtgever, een verenigingsbureau, is ter uitbreiding van het team op zoek naar een (parttime) Administratief Medewerker.

De organisatie:
Het verenigingsbureau bestaat uit een betrokken team van zeven medewerkers. Een coördinator registratie (nieuwe) leden, een coördinator ledenadministratie, een financieel medewerker, een marketing/communicatie medewerker, een beleidsadviseur, een bureaumanager en een directeur. Het bureau is het eerste aanspreekpunt voor haar leden en belangstellenden en ondersteunt het bestuur, commissies en werkgroepen.

Wat ga je doen?
Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de gehele ledenadministratie inclusief aanmeldingen & opzeggingen, wijzigingen en factureren. Als eerste lijn beheer je de algemene mailbox van het verenigingsbureau en beantwoord je de telefoon. Daarnaast verricht je allerhande hand- en spandiensten t.b.v. de overige activiteiten van de vereniging en werk je nauw samen met je collega's en specifiek de coördinator ledenadministratie.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

 • Administratieve werkzaamheden t.b.v. ledenadministratie/CRM;
 • Eerste lijn beheren en beantwoorden van algemene mailbox en telefoon;
 • Doorverwijzen van complexe vragen naar de verantwoordelijke collega's;
 • Overige ondersteunende werkzaamheden t.b.v. taken en activiteiten van de vereniging.


Functie-eisen:

 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Zeer goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Zorgvuldig werkend;
 • Kritisch en leergierig;
 • Klantgericht.


Ben jij naast bovenstaande eisen ook proactief en kan je goed zelfstandig werken? Werk je graag in een klein (informeel) team en wil je graag bijdragen aan het correct uitvoeren van de administratieve processen? Dan zoeken wij jou!

Wat biedt onze opdrachtgever:

 • Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ;
 • Na een eerste periode (+/- 6 maanden) via Projob op uitzendbasis is de mogelijkheid van een (tijdelijk) contract bij de opdrachtgever aanwezig;
 • Mogelijkheid om onder schooltijd te werken (bijvoorbeeld maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, 5 uur per dag);
 • Thuiswerken is grotendeels mogelijk;
 • Kantoor is gevestigd in Amsterdam.


Ben jij naast bovenstaande eisen ook proactief en kan je goed zelfstandig en zeer accuraat werken? Werk je graag in een klein (informeel) team en wil je graag bijdragen aan het correct uitvoeren van de administratieve processen? Dan zoeken wij jou!

Sollicitatieprocedure

Herken je jezelf in het profiel? Reageer dan zo snel mogelijk en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie bel 020-5738300.
We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over het bedrijf

Projob B.V.