Type functie

Fulltime

Geplaatst op

2 dagen geleden

Beschrijving


Accountmanager Transportbanden Buitendienst Zuid-Holland

Wat ga je doen?

Als ervaren accountmanager buitendienst zal jij je vooral bezighouden met het zorgvuldig onderhouden van bestaande klantrelaties. Toch weet jij ook hoe je new business moet genereren. Dit internationale bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van transportbanden. In deze echte buitendienst functie zal je soms zelf dingen moeten inmeten op minder toegankelijke plekken dus je hebt geen last van hoogtevrees of claustrofobie. Met behulp van jouw technische inzicht zal je metingen doen en berekeningen maken voor klanten om tot de verkoop van transportbanden te komen. Voor deze functie zijn dus zowel technisch inzicht als commerciële vaardigheden van groot belang. Denk jij dat je geschikt bent voor deze functie? Lees dan verder voor meer informatie!

Wat wordt jou geboden?

* Een mooi salaris op basis van kennis en ervaring
* Auto en telefoon van de zaak
* Een echte buitendienstfunctie

Wat wordt er van jou verwacht?

* Technisch inzicht in combinatie met commercieel instinct
* 5-10 jaar ervaring in de rol van Accountmanager
* Goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een grote internationale partij die zich specialiseert in de transportbanden. Ze hebben meerdere strategisch gelegen vestigingen door heel Europa waarvan 4 in Nederland. Voor je werk zal je in contact staan met verschillende branches, van de agrarische sector tot productiefabrieken en zelfs pretparken. Collegialiteit en een goede sfeer zijn belangrijk bij deze organisatie, waar open communicatie via korte lijntjes wordt gewaardeerd.

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Koen van Veldhuizen via +31 (0)20 570 81 20. Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je wel iemand voor deze job? Daar stellen wij interessante beloningen tegenover. Kijk op onze website bij 'Recommend a friend' voor meer informatie.

Locatie

Zuid-Holland

Contactpersoon

Koen van Veldhuizen


Over het bedrijf

S
S
S
S

SAM Amsterdam

SAM Recruitment is al sinds 2007 de snelst groeiende specialist op het gebied van sales en marketing recruitment. Ons netwerk bevat de beste professionals uit sales & marketing en de sterkste merken. SAM Recruitment is werkzaam in Nederland, België en Duitsland.

Een juiste carrièreswitch

Onze passies zijn werving en selectie. Sales & marketing professionals weten dat wij een stap verder gaan. Niet alleen voor onze kandidaten en onze opdrachtgevers, maar ook voor onszelf. Wij onderscheiden ons met de volgende aspecten:

  • We beschikken over een ruime marktkennis.
  • We spreken dagelijks met de beste kandidaten.
  • We kunnen dankzij deze combinatie de beste match maken.

De specialisten van SAM Recruitment weten wat bedrijven zoeken en wat professionals willen en kunnen. Met die kennis is het maken van een perfecte match slechts een formaliteit. De ideale werkgever of collega vind je immers niet zomaar op goed geluk.

Sales en marketing vacatures

Kennis van de branche en de professionals die daarin werken is een absolute must voor efficiënte sales recruitment. Bij SAM Recruitment werken daarom gespecialiseerde teams van consultants in hun eigen niche. Op die manier leveren we de beste marketing functies. Amsterdam, het noordelijkste puntje van Friesland of het zuidelijkste puntje van Limburg als thuisbasis? Waar je ook bent, SAM Recruitment vindt marketing en sales vacatures die aansluiten bij jouw carrière.

Voor effectieve werving en selectie in sales & marketing ben je bij SAM Recruitment aan het juiste adres. Het maken van een optimale match is ons doel, zodat iedereen profiteert. Sales & Marketing hebben geen geheimen voor ons!

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers

Opgericht

2007