Functietype

Fulltime

geplaatst op

12 dagen geleden

Locatie

Oirschot, NB

Beschrijving

 

Voor onze BouwPartner zijn wij op zoek naar een:

Ambitieuze fulltime Accountmanager met binnen en buitendienst ervaring en een passie voor alles wat met bouwen en verbouwen te maken heeft!

Is deze omschrijving op jouw lijf geschreven en ben je bereid om in jezelf en in onze formule te investeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

 

 

Accountmanager

Fulltime, 40 uur per week

 


 

Wat verwachten wij van een commercieel medewerker binnen en buitendienst die in onze BouwPartner formule werkt?

Jij bent mede verantwoordelijk voor ons BouwPartner servicecenter en bent het eerste aanspreekpunt voor onze professionele klant aan de telefoon. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat onze klant optimaal wordt geholpen en met een tevreden gevoel zijn producten/diensten heeft aangekocht bij onze organisatie. Naast het beantwoorden van telefonische vragen bezoek je ook met enige regelmaat onze professionele klant op locatie. Tijdens dit bezoek beoordeel je samen met de klant of de klant tevreden is met de geleverde producten en denk je met de klant mee bij de aankoop van nieuwe producten of diensten bij onze organisatie.

Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor verschillende taken zoals het onderhouden van contacten met onze leveranciers, het maken van op maat gemaakte offertes, het verwerken van orders, het inkopen van producten, relatiemanagement met onze vaste klanten en potentiële klanten, acquisitie van nieuwe klanten en zorgen voor een goed aftersales beleid.

Samen met je team ben je op de hoogte van de wensen en behoefte van onze professionele klant en speel je in op de trends in de markt met commerciële acties en campagnes.

 

 

Wat verwachten we van jou?

- Minimaal Mbo plus werk- en denkniveau en ervaring met onze producten en diensten.

- Ervaring en een passie voor alles wat met bouwen en verbouwen te maken heeft.

- Ervaring met het systeem DIBIS en is het omgaan met een geautomatiseerd systeem is een vereiste. 

- Ervaring als commercieel binnen en buitendienst medewerker in een soortgelijke organisatie is een pré!

- Weet van aanpakken, positieve instelling, inlevingsvermogen en klantvriendelijk gedrag zijn de kerncompetenties voor deze functie. Je speelt in op de wensen en behoefte van onze klant en levert een positieve bijdrage aan onze gezamenlijke doelstelling!

- Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit en bent bereid om ook op zaterdagen te werken.

De BouwPartner formule is onderdeel van de firma van de Wal. Je deelt hierin dan ook de brede missie en visie van de firma van de Wal en past dit ook toe bij de advisering naar de klant.
 

 

Wat hebben wij je te bieden?

- Salaris tussen de €2448,37 -  €3372,25 per maand op basis van kennis en ervaring

- 25 vakantiedagen + 12 ATV dagen

- Contract uitzicht op een vaste aanstelling

- Basis werktijden

- Mobiele telefoon

- Gratis parkeren en goed bereikbaar met OV

- Korting bij lokale sportschool

- Bijdrage leveren aan het succes van een innovatieve organisatie

- Voldoende ontplooiingsmogelijkheden van eigen ideeën en talenten

- Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van cursussen en trainingen

- Ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief

- Zaterdagmiddagborrel

- 2 x per jaar personeelsuitjes

- En niet te vergeten een leuk, enthousiast team om mee samen te werken

 

 

Solliciteren

Heb je ervaring in de bouwmaterialen branche en spreken bovenstaande punten je aan? Stuur dan een sollicitatiebrief t.a.v. Dhr. T. van de Wal
Toch nog vragen of meer informatie?

Neem contact op met Tim van de Wal,vacature@vandewaloirschot.nl 

 

 

Over de organisatie

Bouwpartner Groep is een landelijke keten van zelfstandige groothandels in bouwmaterialen voor de aannemer en ZZP’er. BouwPartner Van de Wal is een familiebedrijf wat al meer dan 190 jaar een begrip is in Oirschot en omstreken. Gestart als bouwmaterialen handel en sinds 2009 als onderdeel van de sterke formule BouwPartner. Wij bedienen naast de professionele klusser met name aannemers en zzp’ers uit de regio en ver daar buiten! Onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van bouwmaterialen en zijn een serieuze gesprekspartner van onze professionele klant. Flexibiliteit en maatwerk leveren aan onze klant zijn voor ons belangrijke kernwaarde! BouwPartner Van de Wal is onderdeel van, Van de Wal Oirschot waaronder ook de formules Hubo, Decorette en Fun & Joy vallen.

 

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.