Salaris

€2.5k - €2.8k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Functie-omschrijving
Voor een groeiende organisatie binnen de textielbranche zijn wij op zoek naar een enthousiaste accountmanager die zich niet makkelijk uit het veld laat slaan. Het betreft een fulltime functie in de omgeving van Nieuwegein.

De organisatie is gespecialiseerd in de textielverzorging van onder andere restaurants en hotels. Duurzaamheid staat bij deze organisatie hoog in het vaandel. Om hier gehoor aan te geven heeft de organisatie ervoor gekozen om de procesvoering hierop aan te passen. Dit doen zij door het gebruik van water, gas en elektra tot een minimum te beperken

Wat ga je doen als accountmanager?
Als accountmanager ondersteun jij de organisatie in het onderhouden van bestaande relaties, maar daarnaast focus jij je ook op het opbouwen van nieuwe relaties. Dit kan aan de hand zijn van acquisitie en in betere tijden door je stoute schoenen aan te trekken en op bezoek te gaan bij (potentiële) klanten. Jij weet als geen ander hoe je (potentiële) klanten bind aan de organisatie. Je durft het gesprek aan te gaan, telefonisch en/ of face-to-face en laat je niet gemakkelijk uit het veld slaan wanneer je een mogelijke ‘nee’ hoort. Naast het inzetten van jouw commerciële talent, pak jij ook een aantal administratieve taken op.  Zo ben je verantwoordelijk voor het opstellen van van offertes.

Wat bieden wij jou?
* Een salaris tussen de €2500,00 en €2800,00 bruto op basis van 40 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
* Een uitdagende en zelfstandige functie;
* Een interessante bonusregeling.

Functie-eisen
Op commercieel gebied heb je een goede basis gelegd met het binnen halen van nieuwe klanten en relatiebeheer. Je hebt flair en weet relaties te overtuigen. Je bent op zoek naar een gecombineerde binnen- en buitendienst functie en past binnen een no-nonsens cultuur. Je bent flexibel ingesteld, proactief en een doorzetter.

* HBO werk- en denkniveau;
* Commerciële ervaring: aantoonbare ervaring met new business;
* Uitstekende communicatieve vaardigheden;
* Affiniteit met de horeca- en/of hotelbranche;
* Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.