Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

SSI SCHÄFER is een toonaangevende speler op het gebied van intralogistieke oplossingen. Vanwege uitbreiding van het Salesteam zoeken wij een gedreven Accountmanager. Zoek jij een afwisselende, zelfstandige functie in de buitendienst in het midden en westen van Nederland (Utrecht, Noord- en Zuid Holland) en heb jij een passie voor sales? Dan maken wij graag kennis met jou!

 

Wat ga je doen als Accountmanager?

Als Accountmanager maak je deel uit van het Salesteam dat bestaat uit 15 medewerkers. Je bent samen met 2 Accountmanagers verantwoordelijk voor de verkoop van Product & Equipment (P&E) in Nederland. Dit zijn bijvoorbeeld palletstellingen, legbordstellingen, bakken en mezzanines. Wekelijks is er een (online) overleg met het Salesteam. Je bespreekt projecten, nieuwe leads en en kansen die jij in de markt ziet. Daarnaast wordt kennis gedeeld en is het mogelijk om met collega’s oplossingen te bespreken.

Regio Midden en West Nederland

Jij gaat je richten op bestaande en nieuwe klanten in het westen van het land, daar zijn groeimogelijkheden genoeg. Voor jou dus voldoende mogelijkheden om je verkoopdoelstellingen te halen. Je klanten zijn vooral bedrijven in het MKB die je telefonisch benadert, maar ook bezoekt. Doordat je de problematiek van jouw klant doorgrond, kun je met hen meedenken en adviseer je de juiste logistieke oplossing. Ook bespreek je de (voor jou) gemaakte offertes en voer je de prijsonderhandelingen. Kortom een functie waarin jouw drive nodig is voor een optimaal verkoopresultaat van P&E oplossingen. 

 

Jouw kwaliteiten

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een opleiding gevolgd in de techniek
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een zelfstandige commerciële functie in een technische en/of logistieke omgeving
  • Je bent gemakkelijk in de omgang en kunt op verschillende niveaus communiceren. Je neemt graag het initiatief en denkt mee in oplossingen met jouw (potentiële) klanten.
  • Je bent resultaatgericht en hebt de drive om uitstekende verkoopresultaten te halen.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie met een (vast) contract bij SSI SCHÄFER
  • Een basissalaris tussen de € 3000,00 en € 3500,00 bruto per maand, (afhankelijk van je kennis en ervaring) en uitstekende secundaire voorwaarden, waaronder een lease-auto, uitstekende bonusregeling en een pensioenregeling
  • Een uitdagende, zelfstandige functie bij een groeiende organisatie.
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen Sales maar ook bij andere afdelingen van SSI SCHÄFER. 

Is dit jouw nieuwe baan?

Solliciteer dan op deze vacature via de button. Wil je eerst nog meer informatie over de functie, neem dan contact op met Petra Stok via 06-82552424 of via 

petra.stok@ssi-schaefer.com

In het kader van COVID-19 zullen we de sollicitatiegesprekken zoveel mogelijk via een video call doen, maar een kennismaking op kantoor plannen we ook graag in.

Source: SSI SCHÄFER