Salaris

€52k - €62k Per jaar

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

4 dagen geleden

Beschrijving

Accountmanager UPS-systemen

Wil jij met jouw kennis van energietechniek en/of vermogenselektronica de eerste stappen zetten in het veroveren van deze markt?!

Wij zijn op zoek o.b.v. een voltijd dienstverband naar een accountmanager UPS-systemen voor de regio midden Nederland, die zijn of haar diepgaande kennis op het gebied van Critical Power UPS en Static Switch technologie wil inzetten om de relaties met onze klanten te versterken en nieuwe relaties op te bouwen. Je zal direct in dienst treden bij de werkgever en niet gedetacheerd worden o.i.d.

Hoe ziet je week eruit?
Als lid van een professioneel en ambitieus verkoopteam van de productgroep Critical power, ben je verantwoordelijk voor de groei van ons marktaandeel in de regio midden Nederland. Als ervaren verkoper draai je je hand er dus niet voor om, zelfstandig prospects en klanten te bedienen in hun behoeftes. Je realiseert daarom order- en omzetdoelstellingen, terwijl je samen met het lokale team en internationale collega's nauw samenwerkt aan het uitdenken van de klantspecifieke conceptaanvragen. Jij beheert en bouwt aan jouw projectportfolio, voert contractonderhandelingen en betrekt daarin waar nodig het management. Doordat je proactief op zoek gaat naar nieuwe markten en mogelijkheden, ben je scherp op de concurrentie en houd je het prijsbeleid, de technologie en marketingacties zorgvuldig in de gaten.

Wat verwachten wij dat je bent? Iemand die..
- Ordelijk kan werken, prioriteiten kan stellen en daarnaast in staat is om zelfstandig en vanuit je thuiskantoor je eigen dag in te delen;
- Beschikt over een hoog abstractieniveau en daardoor de klantwens weet te vertalen naar de meest gunstige oplossing op basis van onze Critical Power producten;
- Zich bewust is van het "total cost of ownership" principe aan de hand van Capex vs Opex;

Wat verwachten wij dat je hebt?
- Een HBO-diploma in de richting Elektrotechniek of MBO aangevuld met relevante werkervaring;
- Drie jaar aantoonbare commerciële buitendienst ervaring opgedaan en een sterk netwerk opgebouwd binnen de afzetmarkt van energietechniek en/of vermogenselektronica, zoals bijvoorbeeld installateurs, adviesbureau's, datacenter wereld, ziekenhuizen;
- Kennis van en ervaring met noodstroom installaties, UPS en STS-producten.

Wat bieden wij jou?
- Een bruto jaarsalaris van 52K tot max. 62K, een aantrekkelijke bonusstructuur en een lease auto.
- Dynamische baan veel ruimte voor eigen inbreng;
- Werken vanuit huis, waardoor je veel vrijheid hebt en die ruimte kun je gebruiken om te ondernemen op een door jou gekozen manier.

Over de organisatie
Wij staan erom bekend klantspecifieke oplossingen te bieden, die zijn aangepast om de continuïteit te waarborgen wanneer elektriciteit cruciaal is, wanneer verlichting essentieel is en als het proces kritisch is. Als bedrijf zijn wij een onafhankelijke productiegroep met wereldwijd meer dan 3600 werknemers. Werken bij ons betekent deel uitmaken van een innovatief en vooruitstrevend familiebedrijf dat groeit door toepassing van verduurzaming binnen de energietransitie.