Type functie

Fulltime

Geplaatst op

2 dagen geleden

Beschrijving

Ben jij iemand die onze organisatie naar een next level brengt? Kun jij knallen op targets en heb je een ongekende drive om te scoren? Dan heb je wellicht de perfecte vacature voor je neus liggen.

 

Hearings BV is een organisatie gespecialiseerd in het maken van otoplastieken. Met een krachtig team van medewerkers dragen wij zorg voor de veiligheid van werknemers binnen bedrijven in de Benelux, met een drive op internationale expansie. Dit doen we vooral in de maakindustrie waar geluid als last ervaren wordt. Als organisatie hebben we de laatste jaren een groei van ruim 40% gemaakt. Dit jaar wordt die groei zelfs nog groter. Met een helder doel en een krachtige beweging vooruit veroveren wij de markt en daarvoor zijn we op zoek naar een echte topper die graag de handen uit de mouwen steekt en tegelijkertijd een wezenlijke bijdrage levert op salesgebied. Een professional die no-nonsense in staat is om targets te verwezenlijken en dat ook daadwerkelijk doet.

 

Wat verwachten wij?

 

Je bent iemand die proactief in staat is om, bij met name bestaande klanten, servicedoorzettingen te genereren. Daarnaast zorg je voor het aanmeten en onderhouden van de otoplastieken bij jouw klant. Dat houdt in dat je met veel vrijheid en verantwoordelijkheid in staat bent om op deals te sluiten. Daarnaast lever je een uitstekende service bij jouw klant. Je hebt een bewezen staat van dienst en honger naar meer. Omdat jij altijd direct naar je doel gaat ben je iemand die targets stelt en haalt. In organisatie waar het nakomen van afspraken een belangrijke rol speelt, voel jij je als een vis in het water en ben je het wandelend voorbeeld. Je bent verantwoordelijk voor jou klanten van servicecontact tot nazorg.

 

Wat is jouw profiel?

 

  • Je hebt een relevante opleiding genoten met minimaal HBO werk -en denkniveau.
  • Je hebt een bewezen trackrecord in sales.
  • Je bent iemand die graag gehoorbescherming inmeet of je wilt het graag leren.
  • Je bent een iemand die iets voor 70% weet en meteen voor 100% gaat.
  • Het aanboren van nieuwe contacten is voor jou een tweede natuur en dat laat je ook direct zien.
  • Jij staat altijd aan en haalt doelen – no matter what.
  • Je bent woonachtig in de provincie Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht

 

 

Wat bieden wij?

 

Een uitdagende baan met veel bewegingsvrijheid om te presteren in een klimaat waar je een bijpassend salaris met uitdagende bonus voor ontvangt. Uiteraard met auto van de zaak, laptop, smartphone en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast heb je ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien in een organisatie die de komende jaren alleen maar groei kent.

 

Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Stuur dan een persoonlijke motivatie & cv naar

vacatures@hearings.nl

t.a.v. Kees Snijders.