Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Organisatie- en afdelingomschrijving

Your Professionals: commited to your SUCCES! Sinds 2007….

Wij zijn een specialist op het gebied van Staffing & Recruitment in de markten IT, Finance, Engineering, Woningcorporaties en Business Intelligence & Analytics. Wij leveren specialisten op basis van Werving & Selectie, Deta-Vast en Detachering. Binnen Your Professionals bestaat een open cultuur. Men is hier uitgesproken en kritisch en dit moet bij je passen. Assertiviteit en relativeringsvermogen zijn kenmerkend voor onze sfeer op de werkvloer. Tegelijkertijd vormen wij een hecht team dat elkaar ondersteunt om het maximale rendement te behalen.

Your Professionals ontwikkelt haar consultants met trainingen en opleidingen zodat ze optimaal hun vak kunnen uitoefenen. Je krijgt daarin veel vrijheid binnen onze organisatie en tegelijkertijd doen wij een beroep op je eigen verantwoordelijkheid.

De functie:

Binnen onze Engineering divisie hebben wij de mogelijkheid om te groeien met een accountmanager. Dagelijks ben jij in gesprek met kandidaten en klanten. Je onderhoudt een intensieve band met zowel je kandidaten als klanten en weet deze aan je te binden. Regelmatig zul jij onderweg zijn voor kandidaat, field management en klant bezoeken.

De klanten binnen Your Professionals Engineering werken binnen de branches Olie&Gas, Chemie,Farmacie en Food. Ons werkgebied is Nederland. Jouw werkgebied is afhankelijk van je ervaring, interesse en woonplaats. Binnen de procestechniek richten wij ons op de functies van oa Process Engineer, Mechanical Engineer, Proces Operator, E&I Technician en Service Engineer.

Werken voor Your Professionals Engineering betekend werken voor een specialist. Dit specialisme weet jij uit te bouwen en te waarborgen. Your Professionals Engineering staat voor kwaliteit en snelle levering. Omdat wij continu aanwezig zijn in de markt en contacten hebben met onze kandidaten en klanten weten wij geen ander de vraag van de kandidaat en klant samen te brengen.

Your Professionals Engineering staat voor het ontzorgen, vergemakkelijken en eenvoud richting haar klanten. Ook hierin werken wij specialistisch en leveren wij maatwerk per klant.

Wij zoeken:

De kandidaat waar wij naar op zoek zijn heeft ambitie om zich verder te ontwikkelen. Zowel jij als de organisatie zullen profiteren van deze ontwikkeling. Doorgroeien naar een specialistische of leidinggevende functie is uiteraard mogelijk. Jij bent een bouwer, een netwerker, iemand die passie, drive en energie heeft om topsport binnen het vak Sales/recruitment te bedrijven! Jij neemt je eigen carrière bij de hand en bepaald zelf waar het succes stopt!

• HBO niveau

• Ervaring in de Recruitment

• Communicatief sterk

• Netwerker, bouwer

• Pré: ervaring binnen de Chemie, Oil&Gas en/of (Proces)Techniek

Aanbod

Wanneer je bij Your Professionals aan de slag gaat word je onderdeel van een snel groeiend bedrijf. Deze groei brengt mee dat er veel ruimte is voor creativiteit en eigen inbreng.

• Vast bruto maandsalaris (afhankelijk van ervaring);

• Opbouw vakantiegeld en 25 vakantiedagen op fulltime basis;

• Pensioen;

• Collectiviteitskorting.

Madelon Schipper Corporate Recruiter 036-5305720

Madelon Schipper Corporate Recruiter 036-5305720

Source: YourProfessionals