Geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Duitsland en Nederweert, provincie Limburg

Beschrijving

Ben jij een topscoorder en op zoek naar een nieuwe ‘club’ om te scoren in de Duitstalige markt? Wil jij werken in een hecht sales team binnen een jonge en vlotte organisatie waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan? Lees onderstaande vacature en solliciteer!

Als jij het allernieuwste lid van onze Promic familie wordt dan krijg jij:
 • Een gave functie waar geen dag hetzelfde is;
 • Een goed salaris, overtuig ons wat je waard bent;
 • Een auto van de zaak, een goed pensioenfonds en een uitgebreid pakket aan verzekeringen;
 • Een geweldig mooi kantoor met perfecte werkplek faciliteiten en met een uitstraling van 'samenwerken' en 'transparantie'. Gelegen op een toplocatie rechtstreeks aan de A2 en dus makkelijk te bereiken met de auto;
 • Vers fruit van Promic op tafel en Promic eitjes van onze eigen Promic Kippen (mag je zelf bakken in onze keuken) tijdens de pauzes;
 • Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Daar staan we altijd voor open. We moedigen het zelfs aan! Of je nu een maand of een jaar bij ons werkt;
 • Enthousiaste collega's met een mentaliteit van'wij doen het samen';
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, ga jij het gesprek aan over wat je nodig hebt?
 • Promic Academy: interessante workshops met een centraal thema;
 • Een eerste overeenkomst voor bepaalde tijd, die bij goed functioneren opgevolgd kan worden door een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
Promic heeft een vacature voor een energieke collega voor de functie van:
Account Manager Duitsland
(40 uur per week)


Wat is jouw doel als Account Manager?
Jouw doel is het genereren van omzet door het plannen, creëren en pakken van kansen, ontwikkelen van marktaandeel, sturen op klantloyaliteit en relatiebeheer. Je verzamelt strategische marktinformatie en volgt marktontwikkelingen nauwlettend. Alle activiteiten worden uitgevoerd in samenwerking met een inside sales collega, waar je een ‘tandem’ mee vormt. De focus ligt op 70% relatiebeheer en 30% op new business. Je bent eindverantwoordelijk voor de relatie en samen met jouw tandem partner ben jij verantwoordelijk voor de omzet. De ene week ben je op pad in Duitsland, de andere week ben je bij je collega’s in Nederweert.

Hoe ziet een dag eruit in de week dat je op pad bent?
Je hebt zin in de werkdag, want een nieuwe dag geeft nieuwe kansen! Uitgeslapen stap je je hotelkamer uit op weg naar het ontbijt. Gisterenavond heb je je route nog even kort doorgenomen. Je klantplannen heb je vorige week al voorbereid, maar tijdens het ontbijt neem je deze nog even kort door, zodat je goed voorbereid op pad gaat. Vandaag staan er vier klantbezoeken op de planning en een prospect. Voor alle klanten heb je verrassende plannen in petto, waarmee je ze gaat uitdagen! Na een warm Promic gesprek, prikkel je de klanten met kennis uit de markt, met als doel de omzet van de klant en Promic naar een hoger niveau te tillen. Conclusie: De klanten nemen verschillende nieuwe producten in hun assortiment op. Je belt je tandemcollega (inside sales) op om deze bij te praten. Je bespreekt met elkaar welke acties uitgezet kunnen worden. Na een hapje in de stad waar je bent en een wandeling besluit je nog even een snelle blik te werpen op je plan voor morgen en werk je dat ene verslag nog af (‘dat is toch maar een kwartiertje’). Moe, maar toch vol energie vanwege de leuke gesprekken sluit je af voor vandaag.

Wat heb jij in huis?
Jij bent een topscoorder dat klantwensen moeiteloos omzet in commerciële kansen. Met jouw planmatige aanpak zet jij woord om in daad. Natuurlijk ben je doelgericht en een echte netwerker. Verder verwachten we dat je voor onze klanten een gesprekspartner op niveau bent. Je zet klanttevredenheid op 1 en dat is aan je gesprekken te merken. Je bent bovendien gek op reizen!

Jouw musthaves:
 • Een diploma op hbo niveau van een commercieel gerichte opleiding;
 • Goede beheersing van de Duitse taal en daarnaast beheers je ook het Engels en/of Nederlands;
 • Weet hoe je relaties beheert, hoe je een markt kunt bewerken en daar ook minimaal 5 jaar werkervaring in heeft;
 • Een rijbewijs waardoor je direct in jouw auto van de zaak kunt stappen om jouw (potentiële) klanten in Duitsland te bezoeken.
De tegenprestatie
Werken bij Promic betekent werken bij een jonge organisatie waar hard werken én plezier maken hand-in-hand gaan. Geen ‘pakkenbedrijf’, maar een vlotte organisatie waar je gewoon jezelf mag zijn. Promic staat voor‘WIJ’; wij zijn een ijzersterk team dat staat voor persoonlijke service en klantvriendelijkheid. Bij Promic luisteren we echt naar onze klanten, wat betekent dat we flexibel zijn en het gewoon‘DOEN’. Natuurlijk gaat er weleens wat mis, maar dat zien wij alleen maar als een mooie kans om onszelf elke dag een beetje beter te maken in wat we doen. Bij Promic doen we dan ook niet zomaar ‘ons werk’, we doen waar we in uitblinken. En alleen zo kun je de allerbeste versie van jezelf zijn. Verderorganiseren ze met regelmaat leuke events voor onze collega’s, kijk maar eens op de Facebook en LinkedIn pagina!

WOW, dit is mijn droombaan!
Zorg dan dat jouw sollicitatie bij ons binnen komten stuur jouw CV naar dennis@diferent.nl of gebruik de sollicitatie knop.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis Verschoor, bereikbaar op 06-46 72 71 72.
Source: Diferent Recruitment