Salaris

€40k - €55k Per jaar

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

3 dagen geleden

Beschrijving


Wat ga je doen als Accountmanager Chemie?
Deze internationale organisatie zoekt een Accountmanager Chemie! Dit bedrijf is een chemische producent en is wereldwijd actief. Je zal veel technische & commercieel actief zijn in de commodity markt. Verder dien je ook nieuwe klanten te 'werven' en je bestaande klantenbestand te behouden & uit te bouwen. Vanuit de binnendienst zal je ondersteuning krijgen zal jij ook marktonderzoek moeten verrichten! Bij dit bedrijf kom je veel samen te werken met diverse afdelingen zoals de sales en product management. Daarnaast is het cruciaal dat je een oplossingsgerichte verkoper bent. Gezien de complexiteit van de chemische 'techniek' is het een MUST dat je een chemical engineering achtergrond hebt.

Wat wordt jou geboden als (Junior) Accountmanager Chemie?
Naast een jaarsalaris van 35K-50K word het volgende geboden;
* Doorgroeimogelijkheden
* Een afwisselende & uitdagende functie
* Pensioen regeling
* Een vast contract
* Een aantrekkelijke Bonus regeling
* Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat wordt er van jou verwacht als (junior) Accountmanager Chemie?
Naast een afgeronde opleiding richting Chemie/Procestechniek word het volgende verwacht;
* Goed in Nederlands en Engels in woord en geschrift,
* Affiniteit met Chemische sector
* Je bent een oplossingsgerichte verkoper
* Je kunt zowel grote accounts beheren als new business genereren

Waar ga je werken als (junior) Accountmanager Chemie?
Je werkt vanuit huis en dient zelf je afspraken in te plannen. Waar je woont maakt in principe niet uit. Deze organisatie telt meer dan 6000 werknemers wereldwijd en hebben een vestiging in de omgeving van Amsterdam.

Meer informatie of direct solliciteren?
Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met Eugene opnemen via 010 754 2727 of een mail sturen naar eugene.gaiser@lmhengineering.com Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

Over het bedrijf

L
L
L
L

LMH Engineering

LMH Engineering is gespecialiseerd in bemiddeling van Electrical, Mechanical, Maintenance en Sales Engineers in de Machinebouw, Maritiem en Offshore sector. Binnen de Maritiem en Offshore focussen wij ons tevens op de engineers met een civiele achtergrond. Onze gedreven en gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan voor jou proactief op zoek naar de vacature die je op het lijf geschreven is. Ons motto is: ‘We care, we deliver, we succeed’.

Bij LMH Engineering kijken we verder dan je CV. We kijken niet alleen naar je werkervaring, maar ook naar je persoonlijkheid en je carrière. Door onze persoonlijke begeleiding en specialisatie in Industrie, Maritiem en Oil & Gas bieden we je service op maat. Zodoende helpen we je niet aan een nieuwe baan, maar aan de volgende stap in je carrière!

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Wij helpen jou bij het waarmaken van je ambities. LMH Engineering biedt jou een persoonlijke benadering, een hoog serviceniveau en een grote verscheidenheid aan vacatures. Je wordt persoonlijk begeleid door een team van Recruitment Consultants gespecialiseerd in een bepaalde niche binnen engineering. Zij hebben een breed netwerk en gaan proactief voor jou op zoek naar een functie die jou op het lijf geschreven is. Hierbij is niet alleen je werkervaring belangrijk, maar ook je persoonlijkheid. We handelen snel en efficiënt, zodat jij in korte tijd een nieuwe uitdaging vindt.

Bedrijfsgrootte

20 t/m 49 werknemers

Opgericht

2013