Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving


Om het commerciële team verder te versterken zijn wij voor het afzetgebied België en Frankrijk op zoek naar een Accountmanager Binnendienst Franstalig.

Als accountmanager ben je dagelijks in contact met uw klanten en prospects in de gebieden waar je verantwoordelijk voor bent waarin België een grote rol zal spelen. Een uitdagende functie voor iemand die graag zelfstandig werkt.

Bedrijfsomschrijving

Wil jij werken in een dynamisch en groeiend bedrijf met een sterke internationale focus? Wil jij klanten altijd naar volle tevredenheid te woord staan en ben je een gedreven, gemotiveerd en enthousiast persoon, dan ben je van harte welkom!

De organisatie is gespecialiseerd in de verkoop van licht metalen wielen en band/wiel combinaties voor personenauto's en SUV's. De organisatie heeft meerdere topmerken en private brands in haar portfolio variërend van 13 inch tot en met 23 inch.

Omschrijving
  • Je verwerkt de dagelijkse ordering en informeert de klanten over de voortgang;
  • Je hebt dagelijks contact met klanten en prospect in de aangeven afzetgebieden;
  • Je draagt bij aan relatiebeheer van bestaande klanten (warme acquisitie);
  • Je gaat actief op zoek naar nieuwe klanten, inventariseert en vertaalt de wensen van de klant naar concrete voorstellen (koude acquisitie).

Profiel van kandidaat
  • Minimaal MBO denk- en werkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal ( Duits is een pré);
  • Een representatief voorkomen;
  • Sterke commerciële en communicatieve vaardigheden;
  • Sterke affiniteit met de autobranche;
  • Proactief en taakgericht ingesteld.

Aanbod

De organisatie biedt jou een fulltime dienstverband in een dynamisch internationaal opererende organisatie. De organisatie biedt een werkomgeving waar in teamverband en in een open en informele sfeer wordt samengewerkt aan ambitieuze doelstellingen. Goede primaire- en secondaire arbeidsvoorwaarden, denkend aan een goed salaris, scholing, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een winstafhankelijke eindejaarsuitkering behoren eveneens tot de benefits. Naast leuke bedrijfsactiviteiten gedurende het jaar is er regelmatig een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Over het bedrijf

P
P
P
P

Page Personnel

Page Personnel is een toonaangevend werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de rekrutering van operationele professionals voor vaste, tijdelijke en temp-to-perm posities. Onze klantenkring varieert van trotse familiebedrijven (MKB) tot multinationals en van maakbedrijven tot (financiele) dienstverleners. Of u nu op zoek bent naar een junior kandidaat of juist een ervaren operationele professional, bij ons bent u aan het juiste adres!
Samen met Michael Page en Page Executive, maakt Page Personnel onderdeel uit van het overkoepelende PageGroup. Deze holding werd vier decennia geleden opgericht in het Verenigd Koninkrijk en staat genoteerd aan de London Stock Exchange (MPI) sinds april 2001.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende disciplines:
Finance & Accounting
Secretarial & Business Support
Sales Administration
Information Technology
Supply Chain
Techniek & Engineering

Bedrijfsgrootte

5000 t/m 9999 werknemers

Opgericht

1994